Tjedan restorana u Dvorcu Mihanović – tri kraljevska jelovnika po 100 kuna!

Cappuccino juha od muškatne buče sa čipsom od bučinih sjemenki, rolada od puretine punjena šparogama i domaćim sirom sa špagetima od povrća, lava cake sa sladoledom od vanilije na pireu od dunje – u ovom kraljevskom slijedu možete uživati za samo stotinjak kuna u Tjednu restorana od 9. do 18. listopada.

Jela potpisuje kreativni Mirko Ljubić, chef poznatog restorana Dvorac Mihanović u Termama Tuhelj, u kojem su se nekada okupljali plemići, a danas je gurmanska oaza u srcu Zagorja. Blizu – nešto više od pola sata vožnje od Zagreba, a opet dovoljno daleko za bijeg od gradske vreve u vremenima kad se osama i sigurnost cijene više nego ikada, uživat ćete u mirisima i okusima vrhunske kuhinje i pogledu na prekrasne zagorske brežuljke. Sjajan odabir za romantičan ručak ili večeru u tjednu kada se širom Hrvatske promovira bogata gastronomska scena.

Restoran Dvorac Mihanović u Tjednu restorana ljubiteljima dobre hrane i vrhunske kapljice za 100 kuna po osobi za ručak ili 125 kuna za večeru nudi izbor između tri pomno kreirana slijeda, a da sve bude u kraljevskom stilu tu je i čaša pjenušca. Na kraju gurmanskog putovanja u Dvorcu možete kupiti najuksnije lokalne proizvode i suvenire.

Za kompletno opuštanje i SPA terapiju u Termama Tuhelj zaplivajte u termalnoj vodi, osjetite moć sauna, odaberite relaksirajuću masažu ili beauty tretman, a ako vam se ne ide kući rezervirajte smještaj u hotelu Well**** po povoljnim cijenama i uživajte u prekrasnoj jeseni.

Jelovnik i više informacija: https://www.terme-tuhelj.hr/dozivljaji/restoran-dvorac-mihanovic

Stol je potrebno rezervirati na broj 049/203 772 i 049/203 710, ili putem maila dvorac.mihanovic@terme-tuhelj.hr.

Dvorac će raditi svaki dan, osim ponedjeljka, od 12 do 22 sata.

Trenutno nema komentara

Comments are closed