Timberland proljeće 2021. – u fokusu novi materijali i dizajn ukorak s prirodom

Timberland nastavlja sa kampanjom NATURE NEEDS HEROES gdje ulaže napore u očuvanje i zaštitu prirode, a u novoj SS21 sezoni ljubitelji ovog brenda će uživati u novoj GreenStride ™ tehnologiji.

O čemu je riječ?
Udobni potplati GreenStride ™ pružaju jedno od najekološkijih i najudobnijih iskustava koje je Timberland ikad izmislilo. Udobnost većini cipela pruža mekani pjenasti materijal nazvan EVA koji je obično napravljen od sastojaka na bazi nafte. Kako smanjujemo svoj otisak i povećavamo uporabu obnovljivih materijala, Timberland je zamijenio 75% nafte sastojcima uzgajanim u prirodi, poput šećerne trske i gume iz drveća. Šećerna trska postaje važan izvor obnovljive energije i materijala na biološkoj osnovi. Guma koju koristi za izradu potplata prirodni je proizvod koji se dobiva iz drveća. Dodatak prirodne gume pomaže ukupnoj udobnosti.

timberland-nature-needs-heroes-GreenStride-fashion-modnialmanah

Upoznajte Bradstreet Ultra model s GreenStride™ tehnologijom
Elegantne ženske cipele pružaju udobnost i pomažu vam u zaštiti okoliša. Gornjište je izrađeno od vrhunske nubuck kože Better Leather iz održive kožare ocijenjenom srebrom zbog svojih postupaka upravljanja vodom, energijom i otpadom. Podstava je izrađena od ReBOTL ™ tkanine. Što još morate znati? GreenStride™ tehnologija pruža nenadmašni osjećaj mekoće i udobnosti te umanjuje pritisak na vaša stopala.

Trenutno nema komentara

Comments are closed