C&A ima najbolji izbor (povoljnog) trapera, a ovo su modeli koji oduzimaju dah!

Znate kako se kaže – svaka nova modna sezona započinje dobrim trapericama. One su baza svih outfita i ako one pristaju ‘kao salivene’ jačaju samopouzdanje i seksipil. Čak i ako je riječ o plus size modelima i veličinama.

Već tradicionalno, C&A na početku proljeća u fokus stavlja traper- nove boje, način obrade trapera, ukrase ali i stare, već dobro poznate modele prilagođene različitim oblicima građe tijela. U C&A ćete pronaći traperice u manjim veličinama (spadate li u tipove ‘džepne Venere’) ali i u plus size veličinama. I u jednoj i u drugoj priči traperice izgledaju lijepo i trendi-dakle nema diskriminacije ako nosite veće veličine. Zato zapravo i volimo ovaj modni brend.

Naša stilistica Alma izdvojila je IT modele traperica i modele spojila sa svojim modnim savjetima. Na taj način ćete brže pronaći idealan par u mnoštvu modela koji vise na vješalicama.

Klasične traperice su one koje najčešće opisujemo ovako- dovoljno visok struk, dovoljno široke nogavice, dobra boja trapera koji se lako kombinira uz sve stilove. Ovaj model traperica idealan je za sve žene skladne građe tijela bez naglašenog trbuha, ali i one koje vole kombinirati nekoliko modnih stilova u svom svakodnevnom odijevanju. Eleganciju i sportski look primjerice (traperice plus bijela košulja i sako).

C&A-fashion-traperice-modnialmanah-moda

Mom jeans je retro model traperica koje karakterizira visok struk, široke nogavice koje se lagano sužavaju prema dnu. Ovaj model odlično pristaje visokim i vitkim ženama kojima treba dodatni volumen tijela, ali i ženama snažno izraženog kruškolikog oblika tijela gdje je velika razlika između gornjeg i donjeg tijela tijela. Ovaj će model lijepo sakriti jače bokove i bedra i staviti fokus na gornji dio tijela.

C&A-fashion-traperice-modnialmanah-moda

Neobični ukrasi na nogavicama je trend, ali i vrlo funkcionalni alat za prekrivanje nedostataka građe tijela žena s jačim bokovima. Što to zapravo znači? Žene s jačim bedrima i bokovima upravo će ovim modelom traperica odmaknuti fokus s najkritičnijeg dijela tijela prebacujući ga na dio tijela koji je savršen. Ukoliko imate upravo ovakvu situaciju, ove traperice u kombinaciji s lijepim parom obuće su pun pogodak. Isto tako, imate li zglobove koji su široki ili natečeni izbjegavajte ovakve modele traperica.

C&A-fashion-traperice-modnialmanah-moda

Široke nogavice, ali ne i trapez nogavice. Ovo je isto retro model traperica koji pristaje samo, i jedno visokim i vitkim ženama. Najčešće ulazi u fokus nižih žena jačih beadara i nogu koje misle kako upravo širina nogavica prekriva nedostatke. U osnovi i da, ali ovaj model traperica optički skraćuje figuru tijela i dodaje kilograme.

C&A-fashion-traperice-modnialmanah-moda

Uske nogavice 7/8 je jedan od najpopularnijih modela traperica u C&A. Zapravo C&A je jedan od rijetkih brendova koji ih ima u svojoj stalnoj ponudi. U čemu je posebnost ovog modela? Ukoliko ste visoki u standardu (do 175 cm) ovaj model traperica odlično figurira donjem dijelu tijela optički produžujući noge, prikrivajući širinu bedara i sužavajući bokove. Dužina nogavica idealna je za kombinacije različitih stilova obuće- visokih potpetica ili ugodnih tenisica.

C&A-fashion-traperice-modnialmanah-moda

Visok struk traperica koje u svojem sastavu imaju i elastin su odličan izbor dnevnih traperica u kojima će vam biti ugodno sjediti tijekom rada, ali i koje će poput steznika učiniti puno za srednji dio tijela. Sakrivanje trbuščića, sužavanje bokova i bedara, oblikovanje stražnjice samo su neki alati.

C&A-fashion-traperice-modnialmanah-moda

Tajice/traperice su odličan izbor žena građe tijela jabuka, ali i svih koje nose plus size. Odlično laskaju oblinama i pružaju ugodu nošenja tijekom cijelog dana. Savjet više: kupite traperice koje ste jedva ‘navukle’ jer je ovaj traper bogat elastinom koji širi tkaninu tijekom nošenja.

C&A-fashion-traperice-modnialmanah-moda
Trenutno nema komentara

Comments are closed