Tefal Unlimited tava za jedinstveno iskustvo pečenja! (PS. Otporna i na grebanje)

Nova Titanium Anti-Scratch neprijanjajuća obloga – najbolja Tefalova neprijanjajuća obloga otporna je na ogrebotine i pogodna za uporabu metalnog kuhinjskog pribora. Titanium Anti-Scratch obloga je najbolja ikad napravljena Tefalova obloga*. Ojačana tvrdim kristalima, dizajnirana je da se odupre ekstremnim uvjetima kuhanja i postigne dugotrajnu učinkovitost. Jedinstvena neprijanjajuća obloga sprječava lijepljenje sastojaka na dno tave pri tome čuvajući savršenu teksturu i okus.

Novo Thermo-Fusion Plus indukcijsko dno pogodno je za sve vrste kuhala uključujući i indukcijska kuhala. Budući da je ujednačena raspodjela topline presudna za postizanje savršene teksture, boje i okusa, poboljšana tehnologija indukcije Thermo-Fusion Plus osigurava bolje širenje topline za brzo i ravnomjerno kuhanje i pečenje.

Thermo-Signal – novi pokazivač zagrijanosti tave pokazuje kada je tava postigla savršenu temperaturu za početak prženja. Budući da je za savršeno prženje potrebna idealna temperatura, novi pokazivač Thermo-Signal™ postaje crven kad je tava spremna za početak prženja.

gastro-Tefal-Unlimited-tava-modnialmanah-kuhanje

Vrhunski kuhari uvijek upozoravaju da izvrsno pečeni i sočan odrezak ovisi o pravovremenom stavljanju odreska na dobro zagrijanu tavu, po mogućnosti dvostrukog dna, i vratiti ga na tu istu tavu nakon što se ona malo ohladi kako bi zadržao sočne sokove. Upravo to, zahvaljujući svojim performansama, omogućuje nova Tefalova Unlimited tava. Upravo ona ima sve potrebne kvalitete za takvo pečenje odreska.

Za svaku je domaćicu sigurno jako važno da se hrana koju pripremaju na tavi ne lijepi za dno i pri tome izgori. I tu kvalitetu također pruža ova nova Tefalova linija tava, a pri tome domaćice više ne moraju brinuti čime će prevrtati ili miješati hranu na tavi kako je ne bi ogreble.

Stoga možemo zaključiti da su upravo sve ove nabrojene performanse nove Tefalove Unlimited linije posuđa jamstvo za uspješno kuhanje i pečenje. Oni koji će se njime služiti svaki će puta imati izuzetne rezultate kuhanja ili pečenja – HRSKAVO IZVANA, NJEŽNO IZNUTRA!
Asortiman linije Unlimited čine:

Tava promjera 24 cm, 26 cm, 28 cm i 30 cm.
Tava za palačinke promjera 25 cm.
Grill tava promjera 26 cm
Wok tava promjera 28 cm
Duboka tava s poklopcem promjera 26 cm
Lonac s poklopcem promjera 24 cm

*U usporedbi s ostalim Tefal neprianjajućim oblogama- interni test na abraziju.

Trenutno nema komentara

Comments are closed