Tanka ili kompaktna ogrlica? Evo odgovora!

Jedna kompaktna ogrlica ili nekoliko tankih – bez obzira koju kombinaciju volite, za odličan total look važno je uskladiti ogrlicu s građom tijela, ali i izrezom kojeg nosite. Kako vrlo popularnim modnim detaljem ne biste narušili izgled vlastite građe tijela evo nekoliko primjera i savjeta:

Imate li velika prsa odaberite ‘otvoreni V izrez’ koji upotpunite s nekoliko nizova tankih ogrlica. Njih birajte ali i nižite ovisno o tome koliko su široka vaša ramena ali i vrat po ovom principu – uži vrat i široka ramena vole nizove tankih ogrlica koje optički ‘popunjavaju’ dio dekoltea ali i miču pogled s poprsja. Suprotno tome uža (često spuštena) ramena i kratki vrat optički će učiniti posebnim jednostavne tanke ogrlice koje najdužim dijelom dodiruju prsnu kost.

fashion-modnialmanah-ogrlica-nakit

Za sve one koje imaju manja prsa viši izrez na majici (posebno kvadratni ili lađa) će prsa optički povećati te u fokus staviti dio koji je potrebno prekriti kompaktnom ogrlicom. U ovim ljetnim mjesecima odličan je izbor ogrlica ‘lanac’ koja prekriva gornji dio dekoltea dajući silueti volumen.

fashion-modnialmanah-ogrlica-nakit
Trenutno nema komentara

Comments are closed