Svečano otvorena – sezona božićnih pulovera!

Nekad vidljivi samo u američkim Božićnim filmovima, a unatrag nekoliko sezona omiljeni odjevni predmeti i u našim prosinačkim stylinzima – ugly Christmas sweater (kako se nazivaju ovakvi puloveri) ove sezone na vrijeme ulaze u modni fokus.

Dominiraju u kolekcijama gotovo svih modnih brendova (naš su izbor danas puloveri iz House kolekcije) a dizajn im je od klasičnog zimskog pa sve do prepoznatljivih vjesnika blagdana – veliki sobovi, snjegovići, medvjedići, Djed Božićnjak…

Kako ćete odabrati idealan pulover?
Želite li zimski pulover kojeg ćete nositi tijekom prosinca neka vas inspiriraju snježne padine, vatrica u kaminu, divljač, pahulje snijega. Mogu dominirati nijanse crvene i zelene, ali i neke druge boje koje će se lijepo kombinirati uz ostale ‘zimske’ odjevne predmete kao što su samtene hlače, pletene suknje, gležnjače. Gdje nositi? Tijekom zime, u casual total look-ovima, u izlascima s prijateljima, blagdanskim druženjima, pa čak i na skijanju.

Za one kojima ovakvi puloveri uopće nisu dio svakodnevnog total look-a ali ih žele u ormaru jer su fora i drugačiji od svega što imaju tu je veliki izbor kičastih i smiješnih rješenja. Djedica koji je popio previše, sobovi, puno zapakiranih poklona ili slični detalji (čak i elementi koji svijetle, sviraju…) neka se nađu na crvenim puloverima.

Savjet više: Koji god ugly Christmas sweater odaberete znajte jedno – birajte kvalitetnu tkaninu i zanimljivu sliku kako biste ovakav odjevni predmet mogli nositi nekoliko zima.

Trenutno nema komentara

Comments are closed