Jana Nails predstavila dizajn noktiju za hladniji dio godine!

Kad su nokti u pitanju mnoge ljubiteljice odlične kvalitete trajnih lakova i savršenog dizajna složit će se u jednom – nema boljeg od Jana Nails rješenja! Nokti su njegovani i zdravi, lijepo oblikovani i pripremljeni za stvaranje pravih malih remek djela čija tekstura lakova omogućava postojanost dulje od sličnih lakova na tržištu. Uz to Jana Nails prati trendove, pa su svim majstorima nails arta na raspolaganju najbolji proizvodi i široka paleta boja. Dok ne uđemo u ‘blink blink’ mjesec i nokte ne prekriju šljokice pogledajte 6 neodoljivo kreativnih rješenja kad su nokti u pitanju.

U fokusu je hit boja zelena boja optički produljuje nokte, ali i pruža mogućnost usklađivanja noktiju s ostalim odjevnim kombinacijama. Tamno zelena ima efekt crne pa nije čudno da se ovako savršeno spaja sa zebrastim lookom.

beauty-jana-nails-nokti-modnialmanah

u Boji cimeta – tako bi se mogao nazvati novi beauty trend spajanja boje crvenog vina i nekoliko nijansi narančaste koje ulaze u crvenkasti spektar. Ovako pobojani nokti daju toplinu rukama i odličan su izbor ženama svijetle boje puti koje uvijek čeznu za suncem.

beauty-jana-nails-nokti-modnialmanah

Narančasta koja ulazi u smeđi spektar boja je itekako popularna ove jeseni, a da bi bila razigrana i fashion Marina Paun iz Gubaševo art-a kombinira je uz tipični zimski prikaz prirode – grane su bez cvijeća i lišća, a priroda je poprimila monokromatski look.

beauty-jana-nails-nokti-modnialmanah

Kako ukrasiti nokte nosite li puno trapera? Kako je to tkanina koja podržava različite modne stilove, na rukama je dozvoljeno sve od trendova – nijansiranje, pastelne nijanse, cvjetni print. Boja? Nježno ružičasta kao odlična podloga i kontrast plavom.

beauty-jana-nails-nokti-modnialmanah

I na kraju moćna ljubičasta! Ona je jedna od najpopularnijih boja ove zime jer je u isto vrijeme i elegantna i ženstvena i samozatajna. Odlučite li se za nekoliko nijansi ljubičaste koja će dominirati vašim rukama znajte da ste nokte pretvorile u super ukras koji će podržati baš svaku modnu kombinaciju!

beauty-jana-nails-nokti-modnialmanah

Kako izgleda modna jesen? Smeđa je zamijenila crnu, a u ovoj sezoni ju oplemenjuje oker žuta, koja je ujedno i jedina žuta nijansa koja pristaje baš svima. Nosite li jesenske nijanse u svojim outfitima, ovakvo rješenje na noktima predstavlja pun pogodak!

beauty-jana-nails-nokti-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed