Sve je spremno za festival Drniškog merlota 2024 – Taste like Dalmatia Drniš!

Sve je spremno za Taste Like Dalmatia Drniš – Festival drniškog merlota koja će se održati u Drnišu tijekom vikenda- 31. svibnja / 1. lipnja 2024. Manifestacija, u organizaciji Turističke zajednice Grada Drniša rezervirana je za uživanje u dobrom vinu i društvu, a ulaz na festival je besplatan! Sva vina moći će se kušati na čaše za što je potrebno kupiti kupone, a na ovom festivalu će svoje merlote predstaviti Vizzulin wine, Vinarija Skelin, Vinarija Džapo, Ško vina, Vinoplod vinarija Šibenik, Vinarija Parat, Masvin, Drniški vinogradar, a u goste nam stižu dragi Slavonci, Zadruga Vrhunsko vukovarsko! Radno vrijeme festivala bit će od 18:00h do 00:00h.

taste-like-dalmatia-drniš-festival-drniškog-merlota-eno-gastro-modnialmanah

Za svakog ponešto…
U sklopu festivala imat ćete priliku poslušati i zanimljiva predavanja, panel raspravu koju će voditi doc. Željko Andabaka, otkriti umjetnika u sebi ako se prijavite na wine&paint radionicu koju će voditi akademska slikarica Katarina Urem, zaigrati sve popularniju društvenu igru Cornhole, prijaviti se na degustaciju najboljih domaćih i svjetskih merlota, kroz koju će vas voditi Daniel Čečavac. Za dobru atmosferu pobrinut će se grupa Fenix i Branimir Bubica i klapa Sebenico.

”Prošlogodišnji Festival drniškog merlota pokazao se kao izvrsno posjećena i medijski odlično popraćena manifestacija koja za cilj ima učiniti vina drniškoga kraja prepoznatljivima, ali i stvoriti veći broj vinara u ovom kraju. Vjerujemo kako tradicionalan proizvod sa suvremenim znanjima o prodaji i prezentaciji može ostati očuvan i jedinstven” rekla je Ivana Menđušić direktorica Turističke zajednice Grada Drniša.

taste-like-dalmatia-drniš-festival-drniškog-merlota-eno-gastro-modnialmanah

Pokrovitelji festivala su Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Šibensko-kninske županije, Grad Šibenik i Grad Drniš, a sponzori Vinoplod Vinarija Šibenik, Drniški vinogradar i Coca Cola. Medijski pokrovitelj je Radio Drniš.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS