Što radite s vješalicama od obične žice?

Najčešće ih dobivamo u kemijskim čistionicama, a kad ih donesemo kući shvatimo da i ne služe baš previše svrsi. Žičane vješalice i nisu baš neko rješenje, posebno u ormarima s osjetljivom odjećom. No ipak lagane vješalice od žice mogu biti itekako korisne u domaćinstvu.

Evo tri savjeta kako ih pametno iskoristiti:
Želite li osušiti odjeću na zraku (posebno imate li vrt ili veliki balkon) ili imate odjevne predmete koji se teško glačaju stavite ih na ovaj tip vješalice i zakačite da slobodno vise. Lakoća vješalice dopustit će vjetru da odjeću lijepo osuši vjetar, a čvrstoća žice sačuvat će oblik.

vješalica-žica-modnialmanah-savjet

Imate li vanjske zidove dvorišta ili balkona koje želite dodatno ukrasiti, napravite to vješalicama. Na njih možete objesiti neke zanimljive ukrase ali i dodati im stručke cvijeća pretvarajući ih u veselu sliku.

vješalica-žice-modnialmanah-savjet

Vješalice od žice su vrlo podatne kad ih zagrijte pa od vješalice lako možete napraviti neki drugi detalj od žice. Dobar primjer je komad nakita, broš ili neki ukrasi za kuću (držač za žlice primjerice). Još jedan savjet koji trebate – žicu zagrijte prirodno ostavljajući vješalicu na suncu ili prođite sve dijelove žičane vješalice kroz plamen zapaljenog upaljača.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS