Što odjenuti na proljetne svečanosti? Imamo rješenje!

Sinonim za eleganciju, kvalitetu i dizajn, koji odgovara svim oblicima građe tijela suvremenih žena, modni brend C&A ovog proljeća oduševljava kolekcijom u kojoj se nalaze odlična rješenja za proljetne svečanosti. Osluškujući potrebe suvremenih žena, ali i ukorak sa svjetskim modnim trendovima dizajneri ovog brenda tako u fokus stavljaju posebno dizajniran cvjetni print, puno jarkih boja ali i konstrukcije koje svaki modni stil pretvaraju u nešto posebno!

Koji outfit odjenuti za određene proljetne svečanosti?
Obiteljske svečanosti kao što su krizme, prve pričesti i krštenja su dnevni eventi pa pazite što ćete odjenuti kako ne biste pretjerale. Jedno od funkcionalnih rješenja svakako je proljetno odijelo koje neka bude u skladu s tijelom ali dizajnirano tako da se lako kombinira s modnim detaljima. Koju boju odijela odabrati? Idete li na svečanost kao gost, odjenite odijelo u neutralnim bojama, a kupite li uz cvjetni print i crni ili bijeli sako, dijelove ovog outfita ćete lako spojiti s drugim komadima te nositi i na posao.

Kuma ste na krštenju ili krizmi, odlučite se za boju. Odijelo u tom slučaju neka bude ružičasto s cvjetovima uz koje ćete vezati ostale detalje.

C&A-proljetne-svečanosti-fashion-modnialmanah

Spomenute dnevne prigode možete iskoristiti i za nošenje trendy kombinacija. Mališani kojma idete na svečanost, posebno cure, će prepoznati to da ste s modom na ti. U ovoj kombinaciji mogu dominirati cargo hlače od viskoze i jednostavni šljokičasti top.

Proljeće je idealno za proslave rođendana na otvorenom. Stigne li vam takva pozivnica, odjenite laganu, ali posebno dizajniranu dnevnu haljinu uz koju ćete kombinirati tenisice. Tako ćete pokazati da stilistički poštujete prigodu, ali i da ste spremne za sve izazove koje nosi proslava rođendana na otvorenom.

A koju haljinu odabrati za posebne prigode?
Za početak kroj koji će pristajati silueti, ali i dizajn koji će vas izdvojiti iz mase. Modni brend C&A u svojoj kolekciji već im must have haljinu za posebne prigode. Idealan kroj za vjenčanja prijatelja, proslavu rođendana, ali i maturalni ples.

I za kraj, sezona je i maturalnih plesova pa za djevojke koje žele biti prepoznatljive i drugačije C&A u fokus stavlja odličan kroj hlača i topa u neutralnoj bijeloj. Kao točka na ‘i’ ovog outfita je detalj – rese koje vise sa skrivenog remena.

Tekst: Alma Premerl Zoko
Foto: C&A

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS