dm ima najbolji izbor putnih pakiranja!

Vikend bijeg, poslovna putovanja ili godišnji odmor na kojeg putujete zrakoplovom… sve su to situacije u kojima pažljivo treba osmisliti sadržaj kofera. U njemu se treba naći odjeća koju trebate, modni detalji kojima ćete odjeću modno transformirati ali i kozmetika s kojom ćete moći proći kroz sve faze dnevne beauty rutine kao da ste kod kuće. Kako se ne bi dogodilo da nosite previše ali i da zbog nekih proizvoda otvarate kofer prije leta bacajući ih u smeće, kozmetičku torbicu uvijek napunite putnim pakiranjima.

dm-drogerie-markt-hrvatska-putovanje-mini-pakiranje-modnialmanah

Upravo oni dolaze u kompletima (kad je o određenim brendovima riječ) ili zasebno u pakiranjima do 100 ml. Upravo ovakva rješenja pronaći ćete u svim dm trgovinama na posebno kreiranim stalcima na kojima se nalaze svi proizvodi dm robne marke u prikladnim pakiranjima. Pronađite sve ono što vam je potrebno za svakodnevnu beauty rutinu i napunite manju kozmetičku torbicu. Svi proizvodi u mini pakiranju dolaze u lijepo dizajniranim plastičnim kutijicama, tubicama ili posebno dizajniranim vrećicama sa zapreminom proizvoda dovoljnih za broj dana na putovanju. Na vama je da istražite sadržaj i kupite ono što vam je na putovanju potrebno.

Zašto biste još trebali obratiti pažnju na mini pakiranja?
Ovakva pakiranja su uvijek dobra i za dnevnu torbicu, posebno provodite li puno vremena izvan kuće. Maramice za osvježenje tijela ili lica, mini pakiranje deodoranta, mala krema za ruke su ono nešto što mnogi smatraju bazom torbice. Isto tako, niste li sigurne hoće li vam odgovarati određen proizvod, potražite ga u mini, putnom pakiranju. Isprobajte i odlučite hoćete li u svoju kupaonicu staviti i veliku pakiranje.

dm-drogerie-markt-hrvatska-putovanja-mini-pakiranje-modnialmanah

Tekst: Alma Premerl Zoko
Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS