Što nositi imate li (pre)duge noge, ruke, trup…

Imate li jaaaako duge noge, ruke, ili trup vjerujemo kako se svakog dana prilikom kupovine susrećete s istim problemom – hlače su prekratkih nogavica, jakne prekratkih rukava, a majice kao da su se stisnule u pranju. Kako se odjenuti i što od krojeva odabrati kako biste izgledale skladno i nosile odjeću primjerenu vašoj građi tijela.

Ovo su savjeti!
• Nekad je bilo gotovo nemoguće pronaći hlače produljenih nogavica. Danas mnogi brendovi u svojoj ponudi imaju upravo ovakve modele hlača , pa obratite pažnju na etikete koje vise na hlačama. Ukoliko niste sigurne, potražite pomoć prodavača kako biste isprobale za vas idealne hlače. Koja je vaša duljina hlača? Ona koja dodiruje nožni članak.

• Kako biste naglasile vlastitu visinu, ali i tijelu dale volumen, nosite duge suknje. I one su najčešće dulje od standarda, upravo zbog jaaaaako visokih djevojaka kojima savršeno pristaju. Imate li uske bokove odaberite model suknje s ‘pasicom’ i laganim naborima, a jače bokove će savršeno prekriti uska suknja koja prati liniju tijela.

• Volite li kratke suknje, neka one budu niskog struka kako biste optički smanjile duljinu nogu. Uz to kombinirajte strukirane košulje i dulje sakoe ravnih krajeva. Kojeg su kroja vaše suknje? Najbolje A kroja kako biste optički smanjile visinu nogu i tom djelu tijela dale seksipilan volumen.

• Gornji dijelovi bi trebali uvijek pratiti liniju tijela i biti do bokova kako bi se stvorila pravilna proporcija tijela. Imate li ‘problem s rukavima’ odaberite modele košulja koje imaju mogućnost nošenja zavrnutih rukava. Tako ćete kratke rukave staviti u svoju funkciju. Dodatni trik za vizualno skraćivanje ruku su i velike narukvice koje nanižite u skladu sa stilom kojeg nosite.

• Boje? Uzorci? Visoke žene mogu nositi puno više boja od onih nižih. I to međusobno ‘agresivnije’ kombinirane! Što to znači? Imate li dugačke udove, nosite svjetlije boje tunika i hlača (zelena+žuta ili crvena+ružičasta), haljine raznih boja, ali i uzoraka koji trebaju biti veći, izražajniji. Izbjegavajte okomite pruge.

Trenutno nema komentara

Comments are closed