Što morate znati o bijeloj košulji?

Volite li modni minimalizam ljetni modni imperativ je bijela košulja! Kako odabrati pravi model, koja je idealna nijansa bijele košulje (u skladu s bojom puti i očiju) i što morate znati o za vas idealnom ovratniku…?

Slijede savjeti…
• Uvijek isprobajte svaki model kako biste bile sigurne da je pravlne veličine! Da ovratnik lijepo pristaje uz vaš vrat, da se gumbići lijepo mogu zakopčati i da ne postoje rupe koje otkrivaju rublje.

• Pogledajte karakteristike košulje – kakva je tkanina (ima li u njoj elastina koji naglašava komociju košulje), kakav je sastav tkanine, prikuplja li tkanina ‘mucice’ ili tragove drugih tkanina… Mnogo se karakteristika treba poklopiti jer jedino tako možete biti sigurni da će košulja uistinu biti vaša druga koža.

• Kakvog je kroja košulja? Da biste je nosili cijelu sezonu ona treba biti dovoljno dugačka, lijepo strukirana s ovratnikom koji lijepo izgleda kad je sam, ali i ukrašen detaljima.

• Koju nijansi bijele boje odabrati? Zvuči nevjerojatno pitanje? Drage naše, bijela boja ima 6 nijansi (bijela, snježno bijela, ledeno bijela, srebrno bijela, boja mlijeka, bež bijela) koje odabrane u skladu s vašim licem pojačavaju dojam svježine lica. Evo i primjera – žene svijetle boje puti i očiju, s crvenim pod tonom najbolje će izgledati u košulji srebrno bijele boje ili u bijeloj boji mlijeka.

Foto: Newlook

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS