Sretan rođendan Booze and Blues bar!

Kako bi svoj jubilarni rođendan proslavili na pravi rock’n’roll način, Booze and Blues ove subote u večernjim satima, organizira party za pamćenje na kojem će, zajedno sa svojim dragim gostima i prijateljima, obilježiti prvih pet godina postojanja na glazbenoj mapi Hrvatske. Na proslavi će, između raznih iznenađenja, nastupiti Greenhouse blues bend, inače prateći bend Zdenke Kovačićek, koji je nastupao i na samom otvorenju ovog bara 2014. godine.

Nalazi se u samom središtu Zagreba, na adresi Tkalčićeva 84, a otkad je otvoren, u listopadu 2014 postao je istinska oaza zaraznih blues, soul, jazz i rock ritmova obogačujući hrvatsku klupsku scenu.

Tijekom prvih pet godina rada ovog kultnog kluba, nastupali su brojni muzičari; Massimo, Vatra, Neno Belan, Sandi Cenov, Songkillers, Frajle… Osim po glazbenom opusu, Booze and Blues bar jednako je poznat i po svom originalnom interijeru, u kojem dominiraju memorabilije iz glazbene povijesti, s osobnim posvetama nekih od najvećih svjetskih rock’n’roll imena, kao što su Muddy Waters, BB King, Jimmy Page, Brian May itd.

Dizajnerski izgled ovog impozantnog prostora sa 110 m2 i više od 130 sjedećih mjesta potpisuje poznati dizajner Mario Waldgoni, koji je po željama vlasnika i idejnih začetnika cijele ove priče, unutrašnjost i atraktivnu terasu osmislio u tradiciji američkih blues i jazz klubova s pozornicom za nastupe uživo, koji su ujedno i zaštitno lice ovog modernog glazbenog kluba.

Foto: promo

Trenutno nema komentara

Comments are closed