Spriječite znojne pazuhe NAJFINIJOM deo kremom! S Hrvatskim potpisom!

”Maja je oduvijek željela proizvod – dezodorans koji je funkcionalan, zdrav, bez štetnih sastojaka. Tu je krenulo istraživanje receptura, sastojaka, funkcije svake sirovine, način izrade. Svi naši prijatelji i obitelj su strpljivo isprobavali naše pokušaje. Laboratorij i deo krema je postala moja opsesija. Isprobala sam tisuću receptura i sastojaka, sve dok nisam došla do onog trena – TO JE TO! Dobiven je proizvod kod kojeg nema razdvajanja sastojaka! Bingo!“, objašnjava Jasminka Grbelja, jedna od dvije super žene koje stoje iza novog domaćeg beauty brenda NAJFINIJI SAPUNI. Druga je Maja Pejčić zaljubljenica u prirodnu kozmetiku i pokretač cijelog projekta. Kako i počinje većina priča o prirodnoj kozmetici, tako su ‘cure’ prvo počele s izradom sapuna, koji su zapravo i bili ‘krivci’ za naziv brenda. Predanim radom došle su do novog proizvoda, Najfinijom deo kremom koja ih je vinula visoko u orbitu domaćih proizvođača.

Po čemu je toliko posebna njihova deo krema?
Riječ je o proizvodu gdje je sjajan omjer sirovina i način izrade, pa tako njihova najfinija deo krema sadrži tek sodu bikarbonu, bazna ulja, čudotvorni čajevac i čarobna eterična ulja. Nakon što su osmislile recepturu, ove hrabre žene kreću s miješanjem u posebno konstruiranom loncu koji su same osmislile, a rado u šali ističu da bi na njih bio ponosan i profesor Baltazar koji bi sigurno rado probao njihovu kremu.

Maja i Jasminka uvijek naglašavaju kako je njihova misija spriječiti neugodan miris, jer brojni proizvodi sadrže antiperspirante koji sprječavaju znojenje i tako otežavaju tijelu da obnavlja prirodne funkcije – da se znoji. Začepljivanjem pora dolazi do reakcija žlijezda, znojenje postaje jače i neugodnije, stvaraju se bakterije, a svakako ne treba izostaviti niti to da su brojne studije kod karcinoma govorile o povezivanju s aluminijem koji se često nalazi u dezodoransima.

„Osim naših najfinijih deo krema, stvorile smo mi i najfinije sapune, kreme za lice, pilinge, hidrolate, losione, maslace, balzame, gelove za tuširanje. Malo po malo stvorile smo cijelu paletu proizvoda s mediteranskim ugođajem. Imamo certificirana bazna i eterična ulja i ostale sastojke. Brinemo da je naša kozmetika stabilizirana po svim zadanim normama i da pruža sve najbolje iz prirode. Tu je puno ljubavi satkano u svakom proizvodu, a veliku pomoć nam pružaju i naše djelatnice i prijateljice Mira, Danijela i Denisa“, za kraj otkriva Jasminka te ističe i kako nikad ne koriste sastojke životinjskog podrijetla, parabene, umjetna bojila te nedozvoljene konzervanse.

Facebook
Web

FOTO: Matej Paluh

Trenutno nema komentara

Comments are closed