Nježne ste, a strastvene? Ovo je parfem za vas!

Kad je o beauty brendu Guerlain riječ, ova 2020-ta ostati će zapamćena po jedinstvenom mirisu Bloom of Rose koji predstavlja utjelovljenje strastvene ženstvenosti žene koja zna što želi. Žene poput Angeline Jolie koja je ujedno neponovljiva i neusporediva muza za nastanak ove mirisne eksplozije! Za dizajnere ovog parfema Thierrya Wassera i Delphine Jelk posebno je bilo inspirativan Angelinin prvi posjet Kambodži koji ju je, kako je otkrila, i potaknuo na čitav niz vlastitih promjena. Od preuzimanja posebnih projekata i izrade novih humanitarne obaveza, za ispunjavanje njene velike želje, a to je da postane majka.

Mon-Guerlain-angeline-jolie-bloom-of-rose-modnialmanah-beauty-1

Kako miriši Bloom of Rose?
Ovaj cvjetno voćni mirisni spoj personificira čistu ljubav. Ljubav zbog koje srce brže kuca. Strastveno. Mon Guerlain Bloom of Rose parfemska voda ilustrira bit strasti. Unutar ove cvjetne i voćne verzije mirisa, ruža se izražava kroz svaki od svojih aspekata. Kao kraljica cvijeća i dragulj u Guerlinadi mirisnoj kruni, njena suština i apsolut čine je dvostruko snažnom. U međuvremenu, veseli nagovještaji ukusne voćne kruške donose tračak razigranosti, dok vanilija daje toplinu koja se pojačava zadivljujućim i strastvenim drvenastim paćulijem i sandalovinom.

Mon-Guerlain-angeline-jolie-bloom-of-rose-modnialmanah-beauty-1

Besprijekorna u svom dizajnu, boca Mon Guerlain nadahnjuje se amblematičnim četverolisnim oblikom koji je prvi dizajnirao Gabriel Guerlain, a izradio Baccarat 1908. godine.

Trenutno nema komentara

Comments are closed