SOS tretman za spas kose nakon ljeta! Vrijeme je za Care Satin oil!

Ispucali vrhovi, suha i beživotna kosa koja se teško raščešljava i oblikuje. Sve su to problemi kose nakon ljetovanja. Kako biste izbjegli šišanje i ponovo vratili ljepotu i sjaj kosi priuštite joj odličan luksuzni uljni tretman koji već nakon prvog korištenja kosu čini svilenkastom, mekanom i sjajnom. Kako bi kosa bila takva, nakapajte nekoliko kapi u vlažnu ili suhu kosu ili dodajte malo ulja u Satin Oil regenerator ili masku, kako biste pojačali njihova hranjiva svojstva za ekstra sjajne rezultate.

Koje proizvode isprobati?

CARE SATIN OIL – OIL MILK- luksuzno mlijeko za kosu!
Ovaj luksuzni tretman je toliko lagan da se odmah upija u kosu. Lagana formula pojačava razinu vlage u kosi, bez otežavanja. Kosa ostaje prekrasno mekana i sjajna.

keune-beauty-hair-haircare-kosa-njega-modnialmanah

CARE SATIN OIL MASKA za svilenkastu, mekanu i sjajnu kosu
Ova maska intenzivno hidratizira, hrani i tretira svaku pojedinu vlas iznutra i izvana. Nakon ispiranja kosa je neodoljivo mekana, svilenkasta i sjajna.

keune-beauty-hair-haircare-kosa-njega-modnialmanah

CARE SATIN OIL REGENERATOR
Satin oil, obogaćen Maracujom, Baobabom i Monoï uljem je fenomen ljepote koji značajno poboljšava kvalitetu kose. Jača kosu i dodaje joj sjaj, bez osjećaja težine ili masnoće. Jedinstvena Dual tehnologija hrani svaku pojedinu vlas izunutra i izvana. Dubinsko hidratantni regenerator za osobe sa suhom kosom bez sjaja. Kosa je nahranjena iznutra i izvana, svilenkasta, sjajna i mekana.

keune-beauty-hair-haircare-kosa-njega-modnialmanah

CARE SATIN OIL ŠAMPON
Satin oil, obogaćen Maracujom, Baobabom i Monoï uljem je fenomen ljepote koji značajno poboljšava kvalitetu kose. Jača kosu i dodaje joj sjaj, bez osjećaja težine ili masnoće. Jedinstvena Dual tehnologija hrani svaku pojedinu vlas izunutra i izvana. Ovaj blagi šampon savršen je za osobe s beživotnom i suhom kosom. Inovativna lagana formula osvježava kosu te ju čini zdravom i predivno sjajnom.

keune-beauty-hair-haircare-kosa-njega-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed