LISCA ILLUSION, tako glamurozan ulazak u jesen!

Paralelno s modnim trendovima, Lisca slijedi trendove i kad je rublje u pitanju. Koketira krojevima i spojevima različitih tkanina sve s tendencijom naglašavanja ženstvenosti i seksipila u odabiru modela koji laskaju građi tijela.

ILLUSION kolekcija, zapravo je kontriranje ‘novom normalnom’ i bunt žena da u svakom trenutku nose rublje koje naglašava ženstvenost i seksipil.

Kakva je kolekcija ILLUSION? U svakom modelu miješa se romantika sa smjelošću. Seksi rublje za dane kad želite nešto drukčije i naprosto trebate inspiraciju. U kolekciji se nalazi prekrasan bogati ali prozirni grudnjak koji lijepo oblikuje dekolte (389,00kn), push up grudnjak koji je odličan izbor kad na brzinu želite idealan dekolte. Raskošni detalji bit će razlog što ćete se u grudnjak odmah zaljubiti, a mekoća i udobnost što ga nećete više htjeti skinuti (389,00 kn). Grudnjake kombinirajte uz panty gaćice Illusion (209,00 kn) koje lijepo pokrivaju bokove. Raskošan vez na rublju, transparentni umeci i obrubi izgleda kože stvari su kojima je teško odoljeti. U ovoj kolekciji posebnu pažnju ljubiteljica lijepog rublja privlače gaćice bikini string Illusion (199,00 kn) s prozirnim umecima i raskošnim vezom ima veliku posebnost – otvor u nožnom umetku. Možete li zamisliti kako bi seksi te gaćice izgledale na vama?

U čemu volite spavati? U nečem zavodljivom i seksi? U ovoj kolekciji potražite kratku spavaćicu Illusion (399,00 kn ) bez rukava i s raskošnim vezom u dekolteu ili pidžamu (485,00 kn) s dugim rukavima i dugim hlačama koja je odličan izbor za poklonice jednobojnih pidžama, koje krase raskošni detalji.

Trenutno nema komentara

Comments are closed