Šminkate li se svakodnevno? Pazite na pripremu kože – posebno ljeti!

Make up igra veliku ulogu u životu svake žene. Ona je nezaobilazan dio naše svakodnevice, pruža nam samopouzdanje i pomaže da se osjećamo bolje. Postojani i lijepi make-up nije lako postići, ali jedno je sigurno, njegov osnovni preduvjet je glatka i zdrava koža.

Svima nam nedostaju druženja i izlasci s prijateljima, a NIVEA zna da savršeni provod započinje savršenim make-upom koji je rezultat savršeno pripremljene kože. Upravo zato NIVEA vam za prvi korak u danu preporuča novi MicellAIR EXPERT PRE MAKE-UP gel-piling za čišćenje lica koji će pripremiti vašu kožu za šminku.

Inovativna formula NIVEA MicellAIR EXPERT PRE MAKE-UP gel-pilinga za čišćenje lica čini vašu kožu svilenkasto mekom i glatkom te istovremeno oslobađa od sebuma i ostalih nečistoća koje se nakupljaju tijekom noći. Zahvaljujući mliječnoj kiselini i piling česticama prirodnog porijekla mrtve stanice kože će biti uklonjene, a vaše pore dubinski očišćene.

Za ujednačeni ten koji je idealna podloga za šminku koristite NIVEA MicellAIR EXPERT PRE MAKE-UP gel-piling za čišćenje lica obogaćen mliječnom kiselinom.
• Sadrži piling čestice prirodnog prijekla.
• Namijenjen za svakodnevnu upotrebu, prije nanošenja šminke.
• Smanjuje vidljivost pora i sitnih nepravilnosti.

beauty-nivea-MicellAIR-Expert-modnialmanah-njega-koža

Drugi važan korak u dnevnoj rutini je redovito i temeljito odstranjivanje šminke kako bi vaša koža tijekom noći mogla slobodno disati i obnoviti se. Tu je zato NIVEA MicellAIR EXPERT linija proizvoda, posebno osmišljena za nježno i istovremeno učinkovito uklanjanje teške dugotrajne, vodootporne šminke. Bez ostavljanja tragova šminke.

Otkrijte moć NIVEA MicellAIR® Expert micelarne vode za vodootpornu šminku. Revolucionarna formula idealna je za obožavateljice šminke kojima je stalo do lijepe kože. Bez trljanja, bez potrebe za dodatnim ispiranjem lica i bez tragova šminke.
• Uklanja vodootpornu i dugotrajnu šminku i maskaru.
• Sadrži kompleks MicellAIR® s ekstraktom crnog čaja.

beauty-nivea-MicellAIR-Expert-modnialmanah-njega-koža

Za uklanjanje vodootporne šminke i temeljito čišćenje lica tu su i NIVEA MicellAIR® Expert micelarni rupčići za čišćenje lica .
• Blaga formula njeguje osjetljivo područje oko očiju.
• Sadrži kompleks MicellAIR® s ekstraktom crnog čaja

beauty-nivea-MicellAIR-Expert-modnialmanah-njega-koža

Tražite proizvod koji nježno, ali učinkovito uklanja čak i vodootpornu šminku za oči i maskaru bez iritiranja kože? Isprobajte NIVEA MicellAIR® Expert odstranjivač šminke kojeg vizažisti preporučuju s razlogom.
• Uklanja vodootpornu maskaru i njeguje osjetljivu kožu oko očiju.
• Sadrži kompleks MicellAIR® s ekstraktom crnog čaja.

beauty-nivea-MicellAIR-Expert-modnialmanah-njega-koža

Dostupno na prodajnim mjestima.

NIVEA MicellAIR EXPERT PRE MAKE-UP gel-piling za čišćenje lica 125 ml – preporučena mpc 56,90 kn
NIVEA MicellAIR® Expert micelarna voda za vodootpornu šminku 400 ml – preporučena mpc 51,90 kn
NIVEA MicellAIR® Expert micelarni rupčići za čišćenje lica- preporučena mpc 27,90 kn
NIVEA MicellAIR® Expert odstranjivač šminke 125 ml – preporučena mpc 38,90 kn

Trenutno nema komentara

Comments are closed