Sloboda pokreta uz novu adidas kolekciju i prekrasnu Karlie Kloss

I tijekom najtoplijeg dijela godine ne zaboravite na vježbanje – poručuje model Karlie Kloss, zaštitno lice nove adidas trening kolekcije izrađene warp knit načinom tkanja koja pruža iznimnu udobnost i potporu tijekom najizazovnijih pokreta.

adidas_warp_knit_fashion_modnialmanah

Jedinstvena struktura tkanja u kombinaciji mekanog sintetičkog materijala i mrežastih dijelova na ključnim zonama omogućava održavanje svježine dok kroj bez šavova kolekciji daje moderan izgled te osigurava udobnost i ključnu potporu pri izvedbi. Nova adidas kolekcija sastoji se od tri ključna artikla koji se međusobno nadopunjuju i omogućavaju maksimalni učinak. Mekani, visoki struk adidas tajica s rastezljivim rebrastim pojasom oblikuje liniju tijela i podržava svaki pokret dok izrazito rastezljivi materijal majice povećava raspon pokreta. adidas je kreirao i top s naramenicama i visokim ovratnikom koji zahvaljujući unutarnjem ugrađenom grudnjaku nudi dodatnu potporu i maksimalnu pokrivenost tijekom vježbi.

adidas_warp_knit_fashion_modnialmanah

Gdje kupiti?
Kolekcija je dostupna u adidas shopovima diljem Hrvatske od 8. lipnja 2017.!

Budite prve koje će odjenuti ovu kolekciju – Ne propustie posebnu promociju u petak 9. lipnja 2017. od 16h u adidas shopu u Ilici 28 u Zagrebu gdje sve zainteresirane očekuju individualne nutricionističke i fitness konzultacije s Marijom Andrijašević, poklon iznenađenja za kupnju artikla iz nove kolekcije i posebna nagrada za nakreativniju natjecateljicu – paket od pet individualnih treninga s Marijom Andrijašević.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS