Najnoviji hit u svijetu kozmetike – prvi makeup za osmijeh

Osmijeh je najljepši modni dodatak svakom licu, vaš zaštitni znak i odraz karaktera. Potrudite se da bude savršen! Oduševljava novitet na tržištu – Signal White Now Touch olovka koja pruža trenutačni efekt i bijele zube, a koju su isprobale tri domaće ljepotice Ivana Mišerić, Ecija Ivušić i Anita Dujić.

U čemu je tajna?
Tajna ovog čudesnog proizvoda na području oralne njege i ljepote je u kristalima koji reflektiraju svjetlost te dolaze na površinu cakline, za bjelje zube i blistavi osmijeh. Signal White NOW Touch, je praktični makeup za osmijeh vrlo jednostavan za korištenje. Dovoljno je samo pritisnuti gumb, ravnomjerno nanijeti sloja na zube, pustiti da se osuši jednu minutu i to je to…

Signal olovka nadahnuta je svijetom glamura te se sa svojom safirnom bojom i luksuznim dizajnom savršeno uklapa u svaku makeup torbicu, za trenutačno i privremeno izbjeljivanje zubi koje možete ponijeti sa sobom, gdje god bili. Znanstveno testirana, ova olovka nije abrazivna za caklinu i može se koristiti svakodnevno, koliko god često želite kreirati blistavo bijeli osmijeh koji osvaja svijet. Jedinstveni i praktični makeup za osmijeh dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 99,90kn.

Trenutno nema komentara

Comments are closed