Skijanje s pogledom na metropolu!

Živite li u Zagrebu ili zagrebačkoj županiji, iskoristite odličnu privilegiju tijekom zime- radite do 17 sati, a već u 19:00 budite na Sljemenskom crvenom spustu sa svojim skijama i uživajte u noćnom skijanju. Ili vikende provedite sa svojim najdražima u prekrasnom vikend odmoru u hotelu Tomislavov dom koji se nalazi tik uz skijalište. Vikend aranžmani su izuzetno povoljni, a dnevna skijaška karta najpovoljnija u odnosu na susjedna skijališta.

sljeme-skijanje-tomislavov-dom-modnialmanah-lifestyle

Nakon nadolazećeg vikenda, koji će biti u znaku FIS utrke Svjetskog skijaškog kupa Snježne kraljice već idući tjedan se Sljeme vraća u svoj zimski ritam nudeći pregršt sadržaja za sve one koje vole zimu i zimske radosti!

Što morate znati?
Skijaške staze i žičare smještene su na vršnom grebenu i sjevernim obroncima Medvednice. Staze započinju gotovo na samom vrhu – sljemenu planine – i nastavljaju se blago pružati vršnim grebenom na istok Bijelom livadom i strmo na sjevernu stranu Crvenim spustom. Uz Crveni spust sjevernim padinama, koristeći konfiguraciju terena, pružaju se Zeleni, Plavi i Bijeli spust. Ukupna duljina staza iznosi oko 4.000 metara.

Tri skijaške žičare, 2 vučnice (na Bijelom i Zelenom spustu) i trosjedna žičara (na Crvenom spustu), ukupnog su kapaciteta oko 3.300 skijaša na sat. Crveni spust, Bijela livada, te Zeleni spust i dio Plavog spusta opremljeni su sustavom za umjetno zasnježivanje. Skijaške staze uređuju se suvremenim strojevima za uređenje skijaških staza. Sustav rasvjete skijališta omogućava i noćno skijanje na Crvenom spustu i Bijeloj livadi.
Noćno skijanje na rasporedu je utorkom i četvrtkom, od 19:00 do 22:00 sata, sanjkanje je predviđeno isključivo na istočnom dijelu Činovničke livade.

sljeme-skijanje-tomislavov-dom-modnialmanah-lifestyle

Radno vrijeme skijališta
Svaki dan od 9:00-16:00 sati, a za vrijeme noćnog skijanja utorkom i četvrtkom od 19:00 do 22:00 sati.

Trenutno nema komentara

Comments are closed