Sinsay vikend u znaku mama i kćeri!

Petak poslijepodne službeno je početak vikenda, pa ne čudi kako su brojne mame i njihove kćeri stigle u prekrasan Sinsay smješten u Z centar u Zagrebu kako bi se odjenule ‘od glave do pete’ ali i naučile puno toga o make up trendovima sezone. Čak i one najmlađe mamine princeze koje su posebno oduševile šljokice koje se nalaze u Sinsay kvalitetnoj kozmetici.

Sinsay modno savjetovanje sa stilisticom Almom Premerl Zoko započelo je tako matching kombinacijama za mame i kćeri. Stilistica Alma je u fokus stavila slične jakne za male i velike za najhladniji dio godine, ugodne pulovere i hudice za mame i kćeri, veliki izbor modnih detalja, ali i kozmetičke proizvoda koji će popuniti beauty torbice. Kako bi izbor beauty noviteta bio personaliziran, u make up korneru s vizažisticom Paulom Golomeić su sve djevojčice i njihove mame mogle isprobati Sinsay make up i odabrati za sebe ono najbolje!

Kad je idući modni event u Sinsayu? Na kraju ovog mjeseca, točnije 28.10. od 16:00 – 20:00 kad će stilistica Alma i njezin beauty tim u Sinsay shopu (Z centar) stilizirati mame i kćeri tinejdžerice!

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed