Sinsay ima super sniženje kupaćih kostima za cijelu obitelj!

U potrazi ste za novim kupaćim kostimom, ali i za plažnim kombinacijama za vašu obitelj? Zavirite u aktualnu kolekciju modnog brenda Sinsay u kojem će vas dočekati posebna capsule kolekcija za cijelu obitelj što omogućava matchiranje na plaži.

U ženskoj kolekciji se tako pojavljuju trendy kupaći kostimi koji svojim dizajnom prate svjetske modne trendove, ali građu tijela te ulaz u spektar velikih brojeva. Svaki kupaći kostim ima i pripadajući modni detalj koji će odjeću za kupanje pretvoriti u lijep modni spoj tijekom cijelog dana.

Kad je o muškoj odjeći riječ Sinsay nudi preko 20 različitih kombinacija kupaćih gaćica – od klasičnih slip modela pa do trendy hlačica za kupanje različitih dužina nogavica. Za razliku od prethodnih sezona u ovoj dominiraju modeli napravljeni od materijala koji se lako i brzo suše. Većina komada koji dolaze u muškoj kolekciji lako se mogu kombinirati uz ženske total lookove.

fashion-kupaći-kostim-sinsay-modnialmanah

Što je s klincima na plaži? Oni će nositi odjeću koja se lijepo kombinira uz ono što nose odrasli. Za djevojčice su tako kombinacije gornjih i donjih dijelova koji svojim krojem asociraju na ono što nose njihove mame. Dječaci mogu birati između dvije vrste kratkih hlača – one s uskim i sa širokim nogavicama. Svi modeli iz dječje kolekcije napravljeni su od tkanine koja se brzo suši.

fashion-kupaći-kostim-sinsay-modnialmanah-obitelj
Trenutno nema komentara

Comments are closed