Shoulder off ili pokažite ramena!

Trend golih ramena, tzv. ”off shoulder”, oduvijek je prisutan na modnim pistama, kao dokaz vječne inspiracije dizajnera upravo ovim dijelom tijela. No, ove sezone, čini se ovaj je trend opio mnoga dizajnerska imena!

Kako nositi?
• Za dnevni look idealne su kombinacije gdje su djelomično otvorena ramena (samo krugovi) ispod kojih možete nositi majicu u boji ili košulju.
• Ukoliko otvorite ramena u dnevnom look-u pazite da je ostali dio tijela zatvoren. Primjer je kombinacija tunika otvorenih ramena + traperice ili hlače uskih nogavica.
• U posebnim prigodama otvorena ramena djeluju jaaaako seksi. Elegantan look postignite naušnicama koje dolaze do linije brade.
• Pazite na tkanine – što je tkanina finija, odjevni predmet s otvorenim ramenima (primjerice haljine) je prikladnije nositi u svečanijim prilikama.
• Grudnjak i haljina otvorenih ramena? Možete nositi grudnjak bez naramenica, a ukoliko su prsa velika i teška pazite da naramenice budu čipkaste ili od satena. Na taj ćete način naramenice staviti u funkciju modnog detalja.

gola-ramena-fashion-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS