Savjet dana: kako odabrati idealan baloner?

Baloner je najženstveniji odjevni komad kojeg nosimo tijekom proljeća. Može biti dugi i kratak ali i krojen tako da naglasi najbolje na vašoj figuri. Što to znači? Skladno građene žene, visine oko 170 centimetara mogu nositi klasičan dugi baloner na jedan ili sva reda kopčanja, kratki baloner koji će prekriti bokove ili klasičniji model duljine do koljena. Sva tri modela moraju imati nešto zajedničko, a to je remen koji steže u struku. Imate li jače bokove pazite da baloner nema dodatne unutarnje ušitke koji će pojačati stražnjicu i bokove, a ukoliko ste vitki i jako mršavi saveznik u odijevanju će vam biti baloner krojen u popularni balon. Duljinu balonera odredite ovisno o vlastitoj visini: niske žene trebaju nositi kratki model, a visoke dugi.

baloner-savjet-modnialmanah-2

Kako odabrati idealan?
Da je baloner dovoljno velik znat ćete po ramenima (vrh jastučića na ramenima mora doći do ruba vašeg ramena), i po gumbima koji se ne smiju otkopčavati ili širiti. Upravo zato pazite da vam između balonera i tijela stanu dva prsta.

Koju boju odabrati?
Proljetni baloneri mogu biti bež, smeđi, crni ili u nekoj jačoj boji kojom ćete rastjerati sivilo gradskih ulica. Bez obzira koji model odaberete nosite ga uz modne detalje: marame, pašmine, zanimljive torbe, sunčane naočale…

Trenutno nema komentara

Comments are closed