SALONA MALL slavi rođendan! Stilistica Alma stiže u Solin!

Kultna modna meka u Solinu, nedaleko Splita, SALONA MALL u ovom mjesecu salvi svoj rođendan, a povodom njega vas očekuje puuuno mode, darova i zabave. Za sve vas koje ste nam pisale i pitale nas kad je stilistica Alma Premerl Zoko u Dalmaciji, evo vam plana i programa modnog savjetovanja za treći adventski vikend!

PETAK 13.12. Veliki modni make over by Alma Premel Zoko
Fotkaj se, prijavi i osvoji modni make over uz stručnu pomoć i savjete poznate stilistice Alme! Alma će iz ponude ovog centra za sve izvući najbolje, a samo će tri najsretnije 13.12. zasjati pod svjetlima reflektora na bini u Salona Mall-a! Osim revije, pjevamo i plešemo uz DJ-a i super plesnu skupinu Noa.
Prijavite se na: FB modniALMAnah

Pokaži svoj stil! Smatrate li da imate stila? Fotkajte se ispred Salona Mall rođendanske pozadine i postanite modna zvijezda Salona Mall-a! Stilistica Alma odabrat će jednog kandidata za kojeg smatra da ima najbolji modni izričaj, pokaži da ste to baš vi! Očekuje vas vrijedna nagrada – beauty paket i bon od 300 kuna za kupnju u Salona Mall-u! Požurite jer broj prijava je ograničen.

salona-mall-lifestyle-modnialmanah-mercator-konzum

SUBOTA, 14.12. ZIMSKA MODNA ŠTORIJA U SALONA MALL-U!
Postanite model na jedan dan! Prijavite se na besplatno sudjelovanje u modnoj reviji i zasjajte pod svjetlima reflektora. Poznata stilistica Alma pronaći će idealne modne kombinacije za vas i počastiti vas stručnim savjetima. Prijavite se na mh.modnarevija@gmail.com

Trenutno nema komentara

Comments are closed