Rijeka postaje prva stanica Staropramen Burger tour-a

Ima hamburgera i hamburgera ali onaj napravljen s potpisom Submarine-a je mljac, mljac… Ako još niste imali priliku probati sada je pravo vrijeme za to! I ne samo u Zagrebu! U Hrvatske gradove dolazi prvi Staropramen Burger tour…

2. i 3. lipnja Rijeka, a 9. i 10. lipnja Pula ugostit će majstore u pravljenju burgera iz Submarinea, odličan glazbeni program, a žeđ će gasiti praško pivo broj jedan u svijetu. Ako to nije dovoljan razlog za uživanje u slavlju okusa i glazbe, donosimo još tri razloga koji će vas zasigurno natjerati da se predomislite.

staropramen_burger_tour_modnialmanah

1. SLAVLJE OKUSA UZ NAJBOLJE BURGERE IZ SUBMARINEA
Burger više nije samo pecivo s pljeskavicom. Burger kao najpopularnije jelo na svijetu je danas postao dio visoke gastronomije kroz koju se kuhari kretivno i lokalno izražavaju. Pobjednik prošlogodišnjeg Zagreb Burger Festivala koji nosi titulu i najboljeg burgera u Hrvatskoj Submarine BBQ, na Staropramen Burger touru ponudit će svim ljubiteljima veliki izbor burgera, ali i posebnu ponudu: bundle Staropramen i burger Toura za 40kn.

2. DUH PRAGA UZ PRAŠKO PIVO BROJ JEDAN U SVIJETU
Poseban duh Praga u svakom gradu unijet će Staropramen, jer jedino dobro pivo može ugasiti žeđ uz vrhunske burgere i odličnu glazbu. Sve posjetitelje Burger Festival tour-a očekuje posebno dizajniran Staropramen bar na kojem se može naći idealno pivsko osvježenje.

3. ODLIČNA ZABAVA UZ VRHUNSKU, ALI VRHUNSKU GLAZBU
U svakom gradu sve posjetitelje očekuje vrhunski glazbeni program koji će zasigurno dobro zabaviti sve prisutne. U Rijeci će sve prisutne zabavljati Neno Belan & Fiumens i DJ HrwoE, dok će u Puli za vrhunsku atmosferu biti zaduženi grupa Pavel i DJ Eddie Ramich.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS