Reserved stigao u Milano!

Zaželjeno – učinjeno! Kultni modni brend Reserved, otvorio je svoju prvu Milansku trgovinu stojeći tako uz bok svim najpoznatijim svjetskim street style modnim brendovima. Trgovina se nalazi u, šopingholičarkama dobro poznatoj, ulici Corso Vittorio Emanuele II 24, uz bok trgovinama koje shopping u Milanu čine posebnim.

U skladu s velikim otvorenjem koje je izazvalo veliku gužvu ljubiteljica noviteta, a koje se dogodilo nekoliko dana prije početka Milanskog tjedna mode, ali i velikog Sajma mode, Reserved je u talijanskim medijima i modnoj struci ispričao priču o poljskoj tradiciji i talijanskoj modnoj razigranosti koje se preklapaju u spoju različitih odjevnih predmeta u svim kolekcijama.

U fokusu su retro krojevi koji pričaju priču o najpopularnijim razdobljima prošlog stoljeća ali i vremenu kad su se rodili i kad su stasali neki od današnjih najpopularnijih odjevnih predmeta poput suknje A kroja u različitim dužinama, kratki sakoi, elegantni baloneri, ali i haljine koje i kad ne prate liniju tijela naglašavaju ženstvenost svake žene koja je odijeva. Dašak Milanske priče modnog brenda Reserved možete doživjeti i u Hrvatskoj i to u posebno dizajniranim kornerima u trgovinama ali i putem web shopa.

Foto: Reserved

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS