Proljetni fashion u uredu!

Nosite li strogi formalni look, ali se bavite i kreativnim ili modnim zanimanjem, vrijeme je da svoj proljetni total look prilagodite poslovnom okruženju, ali i aktualnim trendovima. Ovo je proljeće u znaku koketiranja ne bojama – crnom i bijelom koje su odlična baza za svaki poslovni look.

Inspirirala nas je ponuda Mohito komada za zaposlene žene, pa donosimo tri looka koja možete kopirati!

Što morate znati?
• Bijelo je odijelo primjereno za posao ako je napravljeno od tkanine koja nije prozirna. Bijelo obavezno povežite s crnom ali i tamno plavom bojom.
• Ne volite košulje? Ovo vam proljeće ide na ruku. Kao suprotnost strogoći košulje nameću se slatki topići s čipkom koja može provirivati ispod sakoa. Naravno prekrivajući u potpunosti dekolte (pristojno je da rub topa dodiruje prsnu kost).
• Mornarski stil već nekoliko sezona živi i na gradskim ulicama. Ponesite mornarsku suknju i na posao u kombinaciji s tamnijim topom i svjetlijim sakoom. To vrlo šik izgleda.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS