Proljeće na noktima!

Ukrašavanje noktiju trajnim lakom ili gelom postalo je ultimativni modni trend pa nail industrija u korak prati onu modnu. Budući da je modno proljeće u znaku cvjetnog printa, ali i boja prirode većina kreativaca predstavlja vrlo slatka rješenja oslikavanja noktiju.

Kako će izgledati proljeće na noktima?
Osnovna tema je cvijeće koje se pojavljuje u različitim oblicima- od stiliziranih rascvjetanih cvjetova koji nastaju crtanjem pa do konkretnih rješenja preslikavanja oblika cvjetova koje vidimo u prirodi. Boje mogu biti stvarne, ali i stilizirane ovisno o tome koje boje odjeće najčešće nosite, a vješto nail art majstori cvijeće mogu smjestiti na livadu.

Je li svejedno koji oblik cvjeta stavite na nokat?
Odgovor je kratak i jasan – ne. Kako se razlikuju ploče noktiju (mogu biti kratke i široke, duguljaste, uske ali kratke….) tako se treba razlikovati i način oslikavanja istih. Što to znači? Kako bi se optički zadržao prirodan oblik nokta oblik cvijeta treba biti u skladu s njime. Evo primjera – kratki i široki nokti trebaju samo pokoji detalj na rubu nokta, dok na duguljastim noktima možete nositi rascvjetani tulipan. Isto tako pazite i na boje – kad ne želite utjecati na oblik nokta manikura neka bude u pastelnim tonovima.

Trenutno nema komentara

Comments are closed