Proljeće (i) u ormaru

Pravo je vrijeme za kupovinu novih odjevnih kombinacija i početak proljetne sezone! To ne znači da morate kupiti sve najnovije odjevne komade, već se poigrajte s postojećom odjećom s kojom ćete uskladiti samo nekoliko novih predmeta.

Što nositi od prošlih sezona?
Nosite balonere, sakoe i lagane kaputiće. Osvježiti ih možete novim remenom, uz malo mašte doradite rukave ili ih nositi s neobičnim detaljem poput broša u obliku cvijeta ili mašne.

Što kupiti?
Haljine neka budu obvezan odjevni komad. Ove sezone nose se različiti modeli – kratke, duge, lepršave, s volanima…Jedna haljina može biti nosiva u nekoliko varijanti ako ju upotpunite s odgovarajućim modnim detaljima – za dan s romantičnim balerinkama i maramom, a za večer iz štikle i ogrlicu. Naravno, u ormaru mora biti i uvijek moderna mala crna haljina.

Što još nositi?
• Uske traperice koje ćete nositi uz majice i tunike
• Komadi za slojevito odijevanje – majice koje ste nosili tijekom zime i duže veste koje ćete kombinirati uz traperice ili balerinke
• Traper, izvucite sve što imate u ormarima i napravite inventuru. Traper se ove sezone vratio na modnu scenu i nosit se po principu ‘sve sa svime’.
• Čizme od gamoša (koje niste iznosile ove zime) u kombinaciji s lepršavim haljinama, kratkim hlačama…

proljeće-ormar-modnialmanah-savjet

Trenutno nema komentara

Comments are closed