Probudite kožu uz ZIAJU!

Dobro došli u proljeće, vrijeme kad se priroda budi i mami nas na izlaske. Jeste li spremne za ovo godišnje doba? Ukoliko ste pomislile što je u tome toliko posebno i zašto bismo trebali biti spremne čitajte dalje – danas naučite i započnite proljetnu njegu kože lica i tijela kako biste bile spremne za prvo izlaganje suncu i izlete u prirodu.

Koje ZIAJA proizvode staviti u funkciju svojeg tijela?
• Za početak napravite kvalitetan piling – počnite s licem, a onda napravite i piling cijelog tijela kako biste skinuli površinski sloj kože – umrtvljen nakon zimskog perioda. Pilingom ćete potaknuti cirkulaciju kože, ali i povećati otpornost i fleksibilnost vašeg tena. Isprobajte ZIAJA piling iz linije naranča.
• Kvalitetna dnevna i noćna njega! Nemojte zaboraviti na male korisne rituale u njezi tijekom cijelog dana. Lice treba i dnevnu i noćnu njegu pa odaberite kremu koja ima i jednu i drugu liniju. Važno je da se njegujete kremama iste vrste kako bi lice dobilo sve potrebne sastojke. Pojačajte hidrataciju kože uz Ziaja dnevnu i noćnu kremu iz linije Kozje mlijeko.
• Ne zanemarujte tijelo! Kako koža tijela ne bi dehidrirala (pa se počela ljuštiti i perutati) potrebna joj je kvalitetna njega. Nakon tuširanja bogato namažite maslac, mlijeko ili losion za tijelo – sve ovisi kakav vam je tip kože. Mi smo isprobali ZIAJA mlijeko za tijelo iz linije maslina. Savršena hidratacija u samo jednom nanosu.
• Važan je vrat! Dio vrata i dekolte mažite noćnom kremom i ostavite preko noći da se regenerira.
• I za kraj – ruke! To što nema jakog vjetra i hladnoće nije znak da se ne treba rukama posvetiti posebna njega. Na rukama je najtanja koža i ona je u opasnosti i kad zatopli. Posebno vozite li bicikl, jedrite…

Trenutno nema komentara

Comments are closed