Pripremite se za sezonu proljetnih čizama

Ima li praktičnije obuče od čizama? Prekrivaju nesavršenost nogu, sakrivaju (ne depilirane noge), ali i modnim outfitima daju trendy look.

Baš kao i prethodnih sezona, ovog su proljeća modni začin svih kombinacija. Mogu biti visokih ravnih sara koje se lagano spuštaju oko nožnih članaka, kratke, koje se nose uz lepršave haljinice, poluvisokih sara koje su super uz tajice ili uske traperice. Za razliku od prethodnih sezona, ovog su proljeća u jarkim bojama, ali i s otvorenim prstima što ovom tipu obuće daje poseban šarm.

Kako kombinirati?
• Za svaki dan, tu su gležnjače – niske čizme koje mogu biti ukrašene remenčićima ili sitnim zakovicama i kamenčićima. Nose se uz kratke suknjice ili hlačice (posebno jeans hlače). Pazite na oblik i duljinu nogu- ovaj model optički skraćuje nogu.
• Imate li više od 160 cm – nosite čizme visokih sara. One su najčešće mekane, pa se lako spuštaju na nožni članak. Ovakvi modeli čizama se lako kombiniraju za svaki dan, ali i posebne prigode. Nosite ih uz haljine ili široke suknje koje su se ponovo vratile na modnu scenu.
• Želite li dodati koji centimetar vašoj figuri nosite čizme koje prelaze list, ali ne prekrivaju koljeno. Mogu biti jednostavne ili ukrašene detaljima poput remenčića, zakovica… Nosite ih u kombinaciji s kraćim donjim dijelovima kako bi se vidio dio noge. Ovakav model čizama idealan je i za kombinacije s hlačama. Posebno uskim.

fashion-moda-čizme-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed