Pripremite se za sezonu mrežastih čarapa

Proljeće nam donosi sunčane i tople dane koji su nezamislivi bez romantičnih haljinica i suknji. Kako ćete ih kombinirati? Uz vrtoglave potpetice ili popularne balerinke?! Sjajno… A sad ono ključno pitanje – kako vam izgledaju noge? Jesu li (pre) blijede i kao takve ni malo privlačne za pokazivanje?!

Ne brinite, vrijeme je da otkrijete svu moć mrežastih čarapa iz aktualne kolekcije modnog brenda Pompea! Posebno one u boji kože koje u odnosu na ‘obične’ hulahupke stvaraju lijepi ‘film’ na nogama i čine ih ženstvenim i seksi. Uz mrežaste hulahupke u boji kože ne treba vam solarij!

fashion-pompea-modnialmanah

Što morate znati o mrežastim čarapama?
• Što su svjetlije to su bolji pomagači korekcije oblika nogu i boje kože. Suprotno tome, što su tamnije , a mreža sitnija to optički više djeluju kao glatke čarape.
• Rupice na mreži koju ćete nositi svakog dana ne bi smjele biti šire od nokta kažiprsta. Na taj način će funkcionirati i kao dio poslovnog looka.
• Pazite na mrežasti dio koji ide na stopala. Potražite hulahupke koje imaju sitno tkan donji prednji dio kako biste bile sigurne da vam neće stvarati nervozu prsti koji lako mogu proviriti kroz mrežu.
• Pazite kako održavate mrežaste hulahupke. Najbolje ih je prati ručno i sušiti na sobnoj temperaturi.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS