Koja je razlika u ‘maskarama’ Cover your gray?

Imate li problema sa sjedim vlasima koje se uvijek pojavljuju na nezgodnim mjestima (oko lica i na stazi koju nosite) umjesto učestalijeg bojanja koristite Cover your gray proizvode. Dolaze u različitim oblicima (stick, češalj, maskara), dostupni su na prodajnim mjestima dm, Muller i lagani su za svakodnevnu upotrebu.

U ponudi je nekoliko boja maskara koje ćete odabrati u skladu s bojom kose, ali i obrva. Vjerovali ili ne upravo obrve otkrivaju našu prirodnu boju i lijepo podržavaju ove proizvode. Niste li sigurne posavjetujte se s osobljem na prodajnom mjestu.

Kako se upotrebljavaju i koju maskaru odabrati?
Danas pišemo o dvije ‘maskare’ koje nalikuju klasičnim maskarama za trepavice. Koriste se jednostavno, a jedna je dovoljna za 20-tak prekrivanja sijedih vlasi.

2 u 1 maskara dolazi s duplim spremnikom boje i s dva aplikatora- spužvicom i četkicom. Ovisno o tome koliki vam je izrast odaberite način na koji ćete nanijeti boju na sjede vlasi. Ova ‘maskara’ nije vodootporna, ali se ne skida ukoliko se oznojite ili pokisnete. Skida se tijekom pranja, šamponiranjem!

Vodootporna maskara Cover your gray je odličan proizvod za one koje češće peru kosu, a ne žele stalno nanositi proizvod. Zadržava se na kosi do tri pranja (iako smo je mi testirali i skinuli tek u petom pranju) i savršeno prekriva sjedine. I nju ćete odabrati u boji koja najbolje odgovara vašoj prirodnoj boji kose. Ovaj proizvod obožavamo jer prolongira period između bojanja kose i do mjesec dana.

beauty-cover-your-gray-modnialmanah

Trenutno nema komentara

Comments are closed