Prima predstavila četiri nova modela sjedećih garnitura!

Prima vam predstavlja četiri nove, besprijekorno elegantne i beskompromisno udobne sjedeće garniture koje će vas potaknuti da kraljevski uživate u svakom trenutku.

Raskoš, profinjenost, investicija za budućnost, za nasljedstvo, vrh vrhova, prestižan brend – luksuz je kompliciran pojam koji svatko drugačije definira. Cijeli je raspon opisa i asocijacija. Za neke je luksuz pokazatelj individualnosti i elegancije, drugima pruža mogućnost isticanja, a trećima, pak, predstavlja težnju.

Za mnoge, luksuz su perfektno uređeni interijeri.

Luksuzni namještaj je, stoga, moderan, estetski atraktivan, vrhunski dizajniran, kvalitetno izrađen, pruža vam nezaboravno iskustvo, pametan je, bezvremenski i u osnovi funkcionira poput umjetničkog djela.

Prima vam predstavlja četiri nove garniture iz premium kolekcije – Teslu, Monnalisu, Downtown i Phoenix – koje su prava umjetnost.

Smatramo da je stvaranje kraljevstva u vlastitom domu bezvremenski luksuznim namještajem znak dobrog ukusa, prestiža i promišljenog ulaganja u kvalitetu. Taj pristup unošenja elemenata raskoši u dom živi svoju renesansu, a nepresušan izvor inspiracije je glamurozan talijanski stil.

Baš kao što se veličanstvena renesansa, kao prekretnica u povijesti, u 15. stoljeću iz Firence proširila Europom, tako je Italija i danas uporište ponovnog procvata sofisticiranosti koji vlada trenutkom.

Kako biste i vi u svoj dom unijeli tu moćnu atmosferu, Prima vam predstavlja nove, besprijekorno elegantne i beskompromisno udobne sjedeće garniture koje će vas oduševiti već na prvi pogled, a kad otkrijete njihov komfor – zaljubit ćete se u njih. No, prvo ih ukratko upoznajte:

Tesla ima uglađenu, izrazito modernu siluetu s blago zakošenim rukonaslonima, koji se nadovezuju na atraktivno izdužene nogice, što u dizajn unosi element elegancije. Vrlo je fleksibilna zahvaljujući naprednoj tehnologiji savršenog pozicioniranja kreiranoj za individualni doživljaj ugode.

prima-garnitura-garniture-lifestyle-interijer-dom-namještaj-modnialmanah

Monnalisa, glamurozna sjedeća garnitura je pravo remek-djelo, baš poput najpoznatije slike renesansnog virtuoza Da Vincija. Oplemenjena je mehanizmom koji produbljuje prostor za sjedenje što je čini nadahnućem za opuštanje u bezbrižnoj idili.

prima-garnitura-garniture-lifestyle-interijer-dom-namještaj-modnialmanah

Downtown će se uklopiti u svaki interijer, a kao i na ostalim garniturama, svaki šav i svaka krivulja ručno su izrađeni sa strašću kako bi se stvorila savršena ravnoteža između dizajna i udobnosti. Najkvalitetniji materijali, majstorska izrada i pažnja o najfinijim detaljima doprinose lakoći, prozračnosti i izvanrednoj udobnosti.

prima-garnitura-garniture-lifestyle-interijer-dom-namještaj-modnialmanah

Phoenix modularna garnitura s relax funkcijom je pravo rješenje za opuštanje tijela i uma nakon napornog dana. Ona je skrojena za uživanje u ljepoti malih slatkih rituala ugode.

prima-garnitura-garniture-lifestyle-interijer-dom-namještaj-modnialmanah

Provjerena kvaliteta, vrhunska izrada i suvremeni dizajn okosnica su ovih modularnih garnitura koje nude gotovo bezbroj mogućnosti kombiniranja garantirajući vam da ćete pronaći opciju koja će se savršeno uklopiti u vaš dom.

Dostupne su u širokom asortimanu od preko 100 boja te različitih vrsta podatnih tkanina ili pravih, talijanskih koža, a konstrukcija od punog drveta jamči pouzdanost. Zahvaljujući naprednoj tehnologiji savršenog pozicioniranja, pomični glavonasloni i rukonasloni zadovoljavaju sve vaše želje i omogućuju odmor prema vašim preferencijama.

Neki kažu da je kuhinja srce doma, no ima onih koji tvrde da je to upravo sjedeća garnitura. I nisu u krivu jer profinjene garniture potaknut će vas da kraljevski uživate u svakom trenutku, što god radili. Druženje s najbližima, opuštanje uz film, zabave pune smijeha, odmor od svakodnevice – raspoloženje je stil života. Vaš stil života. Budite slobodni živjeti onako kako vam se sviđa.

Vjerujemo da nikada ne biste trebali žrtvovati luksuzan dizajn za udobnost, stoga vas pozivamo da otkrijete sjedeću garnituru napravljenu samo za vas i vaš način uživanja u svakom trenutku.

Cijene za sve garniture dostupne su na upit u odabranim Prima salonima, a sve detalje pronađite na našem webu. Prima prodajni savjetnici u salonima će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook, Instagram, TikTok i Pinterest profilu.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS