Priča o četkicama za zube – zašto nije svejedno koju koristite!

Zubne naslage, taj ljepljiv tanki sloj na našim zubima zapravo je izvor bakterija u našim ustima. Kad se zubi redovito ne peru, zadah je intenzivan, a u ustima se događa čitav niz različitih procesa. Upravo zato osvijestite koliko često i kako perete zube!

Na tržištu se nalaze različite četkice za zube. Po kojem ih principu kupujete? Birate li ih po boji, ono što je najpovoljnije u drogeriji gdje kupujete ili se posavjetujete sa stomatologom? Mi spadamo u ovu treću skupinu koje je stomatologica upoznala sa Švicarskim brendom Curaprox koji je sinonim za kvalitetne četkice za zube svih članova obitelji. Redovitom primjenom odgovarajuće vrste četkice, učinkovito se suzbijaju i uklanjaju zubne naslage i jača oralno zdravlje.

Po čemu su Curaprox četkice drugačije od svih četkica dostupnih na tržištu?
Sve Curaprox četkice za zube imaju CUREN® vlakna koja su iznimno nježna za desni i zube te nemilosrdna prema zubnom plaku. Svatko tko jednom isproba bilo koju Curaprox četkicu za zube vidjet će razliku u svakodnevnoj njezi – zubi će zablistati, desni neće krvariti te će s vremenom postati čvrsti i zdravi.

Zubne četkice CURAPROX pri četkanju ne uzrokuju oštećenja, ali su ujedno i vrlo učinkovite u uklanjanju zubnih naslaga. CUREN® vlakna su čvršća od najlonskih vlakana te zadržavaju svoj oblik i čvrstoću čak i kada su vlažna. Upravo zahvaljujući tim svojstvima moguće je proizvesti mekane četkice s velikim brojem tankih vlakana.

  • Nježno čišćenje zahvaljujući CUREN® vlaknima promjera 0,1 mm
  • Učinkovita površina čišćenja zahvaljujući gustim CUREN® vlaknima
  • Doseže i do teško dostupnih mjesta: mala kompaktna glava pod odgovarajućim kutom
  • Osmerokutni držač pomaže u četkanju pod odgovarajućim kutom.
beauty-curaprox-četkica-za-zube-oralna-higijena-modnialmanah

Gdje kupiti?
Curaprox četkice stigle su u drogerije, pa na njih obratite pažnju prilikom izbora novog saveznika blistavog osmijeha. Vidjet ćete, najbolje uložen novac!

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed