Personalizirajte svoj Kånken ME ruksak!

Sinonim za kvalitetu, odličan dizajn ali i potrebu suvremenog čovjeka da na svojim leđima ponese modni detalj koji nikad ne izlazi iz mode – švedski ruksak Kånken ove jeseni može biti personaliziran. Baš onako kako biste vi željeli! Naime od 18.listopada 2021 godine, na Kånkenweb stranici moći ćete kreirati svoj look popularnog ruksaka odabirom baze i detalja stvarajući vlastito jedinstveno Kånken rješenje. U fokusu će biti 14 različitih boja osnovnog modela ruksaka i 15 različitih prilagodljivih dijelova koje možete kombinirati na X različitih načina. Kånken Me će tako biti jedinstven kao i njegov vlasnik.

fashion-Fjällräven-Kånken-ruksak-modnialmanah

Kånken Me bit će dostupan na stranici www.fjallraven.com za europsko i sjevernoameričko tržište od 18. listopada 2021., a zbog ograničene količine 1000 komada (500 Europa / 500 Sjeverna Amerika) budite spremni za vlastito kreiranje!

Znate li?
Prvi Kånken ruksak bio je izrađen za švedske učenike 1978. godine. Dizajnirao ga je Åkea Nordina, osnivač Fjällrävena predstavljajući tako rješenje za probleme školaraca uslijed nošenja pogrešnih torbi. Prvi Kånken bio je ergonomski dizajniran, četvrtastog dizajna kako bi u ruksak stale sve knjige koje školarci nose. Od tada pa sve do danas, ovaj popularni švedski ruksak ne silazi s modnog trona i vole ga ljudi svih generacija. Danas je Kånken dostupan u više boja, veličina i modela nego ikada prije te je kao takav postao osobni suputnik u svakodnevnim životima ljudi, koji u njemu nose gotovo sve – od velikih nacrta za budućnost, do najsitnijih potrepština koje nam obogaćuju svakodnevicu. Mnogi ga kreativno personaliziraju naljepnicama, bedževima, zakrpama pa čak i izvezenim dijelovima, što se vidi na brojnim fotografijama pomoću kojih zadovoljni korisnici svoju kreativnost dijele sa svijetom.

Trenutno nema komentara

Comments are closed