Predstavljamo vam Foreo UFO 3 kolekciju koja povećava hidrataciju kože za 126%!

S ljetom u punom jeku i povećanim brojem potrošača koji traže ne invazivne beauty tretmane i rješenje za duboku hidrataciju, FOREO s ponosom predstavlja novu FOREO UFO 3 kolekciju: beuty-tech uređaj za duboku hidrataciju koji omogućuje blagodati 5 anti-age tretmana u samo 2 minute, iz udobnosti vašega doma ili gdje god se nalazili. FOREO UFO 3 uređaji povećavaju razinu vlažnosti kože za 126% te je stoga klinički dokazano da smanjuju bore i sitne linije u samo tjedan dana korištenja.

Ovo je neodoljivi kućni SPA beauty-tech uređaj koji hrani tijelo, dušu i um. Kompaktni i snažni, FOREO UFO 3 uređaji kombiniraju 4 najnovije i visoko prilagodljive tehnologije: topla i opuštajuća termoterapija, tonizirajuća i kompresivna krioterapija, regenerativne T-Sonic pulsacije, te pomlađujuća, osvjetljavajuća i revitalizirajuća LED svjetlosna terapija.

“S UFO 3 uređajem uzimamo dodatan korak unaprijed u beauty-tech industriji kombinirajući premium skincare rješenje i najnoviju tehnologiju kako bi približili ‘spa-like’ iskustvo potrošačima. Sa svojim naprednim obilježjima i targetiranim tretmanima, ova nova kolekcija će revolucionirati način na koji će se potrošači brinuti o svojem licu iz udobnosti njihova doma”, komentira Igor Spina, Generalni direktor FOREO Južne Europe.

beauty-foreo-ufo-modnialmanah

Za razliku od tradicionalnih maski za lice, FOREO UFO 3 kolekcija pruža duboku, dugotrajnu hidrataciju zahvaljujući FOREO-voj patentiranoj tehnologiji hiperinfuzije koja pomaže usmjeriti aktivne sastojke maski duboko u kožu gdje su najefektivniji. Ovaj uređaj zato postaje neophodan za postizanje svjetlijeg tena svakog dana u godini.

FOREO UFO 3 termoterapija, krioterapija i tehnologija T-Sonic pulsacija

Osim toga, FOREO UFO 3 linija može se pohvaliti LED svjetlosnom terapijom s ne manje od 8 različitih valnih duljina kako bi se zadovoljile različite potrebe kože. Na primjer, ljubičasto svjetlo posvjetljuje, plavo svijetlo uklanja nesavršenosti a žuto svijetlo smiruje upale. U kombinaciji s termoterapijom, krioterapijom i tehnologijom T-Sonic pulsacija, ovi revolucionarni uređaji donose profesionalne rezultate unutar samo 2 minute korištenja. Za meku, glatku i sjajnu kožu, duboku hidrataciju i revitalizirajuću masažu gdje želite i kada god to želite.

GLAVNE ZNAČAJKE I KORISTI:

POBOLJŠANI REZULTATI KAO NIKADA PRIJE
+126% duboke hidratacije u samo 2 minute; redukcija pojave bora i sitnih linija u prvom tjednu korištenja; efektivnije i unaprjeđenije od jednostavnih maski za lice. Uređaji imaju čak 22 različite vrste tretmana koji mogu biti prilagođeni u aplikaciji, te obavijesti za zakazivanje budućih tretmana.

KOMPAKTNI, PRILAGODLJIV I ‘TRAVEL FRIENDLY’ DIZAJN
S ne manje od 4 uređaja, nova FOREO UFO 3 kolekcija ima idealno rješenje za svakog potrošača i svaku potrebu. Visoko prilagodljiv putem aplikacije, kompaktni i intuitivni švedski dizajn, punjiv putem USB punjača, 100% vodootporan i periv pod mlazom vode, te ‘travel frielndly’ format za korištenje bilo kada i bilo gdje.

OSVJEŽAVAJUĆA KRIOTERAPIJA
Učvršćuje i umiruje kožu, omogućavajući da se oprostiš s borama, sitnim linijama, crvenilom i oticanjem.

ZAGRIJAVAJUĆA TERMOTERAPIJA
Pomaže aktivnim sastojcima UFO maski za lice da se upiju duboko u kožu gdje su najefektivniji za optimalnu hidrataciju i koristi.

beauty-foreo-ufo-modnialmanah

LED SVJETLOSNA TERAPIJA PUNOG SPEKTRA
8 LED svijetla pružaju puni spektar valnih duljina da revitaliziraju kompleks i ciljaju različite potrebe kože. FOREO UFO 3 LED također sadrži NIR LED svjetlo.

MASAŽA T-SONIC™ PULSACIJA
T-Sonic pulsacije nježno opuštaju točke napetosti mišića u licu i stimuliraju mikrocirkulaciju, ostavljajući kožu osvježenom i vidno zdravijom i sjajnijom.

FOREO UFO 3 – 399 EUR
Ovdje je nova, kompletna i poboljšana verzija jednog od kultnih uređaja od svjetski voljenog beauty-tech brenda. FOREO UFO 3 može se pohvaliti sa svim tehnologijama u cijeloj kolekciji, te također nudi poboljšane i optimizirane prednosti u usporedbi s prethodnim verzijama.

Štoviše, s čak 22 tretmana koja se mogu odabrati putem aplikacije FOREO For You, prilagodba je maksimalna.

beauty-foreo-ufo-modnialmanah

Šećer na kraju, zahvaljujući novim ‘in-app’ obavijestima, podsjećanje da obavite svoje kućne SPA tretmane bit će tako jednostavno!

Dostupni su u sljedećim nijansama: Fuchsia, Pearl Pink, Mint, i Crna.

FOREO UFO 3 kolekcija također uključuje FOREO UFO 3 LED (329 EUR), fokusiran na LED svjetlosne terapije zahvaljujući LED NIR svjetlu (Near Infra Red) ; FOREO UFO 3 go (139 EUR), nova kompaktna verzija stvorena za putovanja; UFO 3 mini (219 EUR), mala i moćna verzija glavnog uređaja.

Nova FOREO UFO 3 kolekcija dostupna je na foreo.com i uskoro dolazi kod naših partnera kao što je Douglas.

Trenutno nema komentara

Comments are closed