Ovo su narukvice koje će rukama dati potrebnu eleganciju!

Volite li dozirati nakit – nositi jedan konkretan komad koji će upotpuniti vaš total look za vas su ove trendy narukvice. U modnom su fokusu nekoliko sezona upisuju se kao modni detalj koji spaja prsten i narukvicu u jedan komad nakita, a spoj je inspiracija i street fashion brendovima ali i majstorima zlatarima.

Na koji način nositi narukvice koje rukama daju posebnu eleganciju?
Osnovno pravilo odabira glasi – što je ruka šira to neka detalj koji spaja narukvicu i prsten bude deblji kako bi se šaka prepolovila na dvije strane. Što su deblji prsti i šire zapešće to neka su prsten i narukvica tanji kako biste postigli odličnu proporciju i eleganciju prilikom nošenja. dakle, svi vi koji imate deblje ruke, šire i kraće prste fokusirajte se na modele kojima je dizajn na detalju koji prelazi po vanjskoj strani ruku. Suprotno tome, tanji i dugački prsti i tanje ruke izgledat će ljepše i skladnije birate li ovaj tip narukvice s dominantnim prstenom i narukvicom i elegantnim, gotovo neprimjetnim detaljem koji ih spajaju.

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS