Predstavljamo pet novih Max Factor maskara u koje ćete se zaljubiti već nakon prvog nanošenja!

Maske na licu, prekrivene usne i pažljivo doziran puder i što jednoj ljubiteljici make up-a preostaje ove sezone nego- svladati sve tehnike šminkanja očiju i zatreptati trepavicama!

Upravo zato ne čudi kako se o maskarama sve više priča ovih dana i naravno čekaju noviteti. Sinonim za kvalitetne maskare, svakako je Max Factor (priznajte da vam je prva maskara u životu bila upravo su tim potpisom) koji u kolekciji zima 2020.u fokus stavlja ove novitete!

RISE & SHINE MASCARA
Probudite izgled trepavica pomoću ove maskare koja produžuje trepavice, ali i donosi punoću već prvim nanošenjem. Jedinstvena četka za podizanje trepavica i voluminozna formula djeluju na istezanje trepavica od korijena do vrha, pružajući u trenu izgled svijetlih očiju.

beauty-max-factor-maskara-oči-modnialmanah

FALSE LASH EPIC
Ova maskara ima Zoom-Action Tip četkicu koja bilježi i uvećava svaki detalj na trepavicama. Čak i one najmanje…

beauty-max-factor-maskara-oči-modnialmanah

MASTERPIECE MAX MASCARA
Šminkeri diljem svijeta ovu maskaru nazivaju kultnim klasikom! Savršena kad želite pun volumen bez lijepljenja trepavica i stvaranja grudica. Formula ove maskare čini trepavice i do četiri puta veće od veličine vaših golih trepavica u samo jednom nanosu.

beauty-max-factor-maskara-oči-modnialmanah

FALSE LASH EFFECT
Ostvarite efekt umjetnih trepavica s ovom maskarom koja će udvostručiti debljinu trepavica zahvaljujući formuli Liquid Lash. U kombinaciji s četkicom koja prekriva svaku trepavicu vidjeti ćete čudo prilikom nanošenja ove maskare.

beauty-max-factor-maskara-oči-modnialmanah

2000 CALORIE MASCARA
Postignite glatke, odvojene trepavice i nepromočivu završnu obradu s 2000 Calorie maskarom. Savršena maskara za osjetljive oči, naša formula bez mirisa

beauty-max-factor-maskara-oči-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed