Povratak otpisane – duga traper suknja ponovo je modni hit!

Jedna od najpopularnijih dnevnih suknji 80-tih – duga traper suknja nastala od recikliranih starih traperica, ponovo se vraća u velikom stilu u modni fokus. Izgleda poput one koju smo nosili u mladosti uz pokoji novitet u dizajnu. U eri recikliranja najpopularnije su suknje koje izgledaju kao da su stvarno nastale od starih traperica. Kroj može biti jedinstven, ali svake traperice od kojih je ovakva suknja napravljena zbog podatnosti trapera izgleda unikatno.

fashion-duga-trper-suknja-modnialmanah

Na što trebate posebno paziti nosite li ovakvu suknju?
Za početak, važno je znati da duga traper suknja dugo nosi epitet suknje koja pristaje svima. U svojim strogim polovicama povezanim visokim prorezom ovakve suknje skrivaju bedra i bokove otkrivajući najljepši dio nogu. U novije vrijeme, kad se stvaraju imitacije recikliranih rješenja suknja može biti visokog struka koji optički prekriva naglašena bedra, bokove i trbuh. Prije nego li se odlučite za novi model evo što još morate znati:

  • Što je jači donji dio tijela to neka suknja bude tamnija, posebno na bočnim dijelovima
  • Pristaje li ovaj model suknje i niskim ženama? Da, pod jednim uvjetom- prorez na suknji treba biti visok.
  • Kako bi silueta bila skladna uz ovakvu suknju odjenite kratke gornje dijelove. Tako ćete stvoriti liniju struka presudnu za total look.
  • Koja obuća je prikladna za ovaj model suknje? Želite li suknju odjenuti za posebne prigode kombinirajte je s retro modelima sandala na kojima dominira široka peta. U casual stilu vrlo su šik tenisice, a kad zahladi uz hulahupke koje će otkriti prorez obujte gležnjače s potpeticom
Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS