Povodom 50-tog rođendana Dr. Hauschka predstavlja revolucionarni make up!

Kao svaki organizam, i tijelo poznaje različite ritmove i prema njima živi. Ako promatramo samo kožu, znamo da se obnavlja svakih 28 dana, a danju se ponaša drugačije nego noću dok se regenerira. Dr. Hauschka proizvodi podupiru i prate ritam obnavljanja kože, aktiviraju ju i stabiliziraju.

beauty_dr.hauschka-modnialmanah

Vodeći se načelima i načelom „Ljepota je vanjski izražaj stvarne osobnosti“ Dr. Hauschka stručnjaci kreirali su potpuno novu liniju make-upa koja pomaže ženama naglasiti njihovu unutarnju i vanjsku ljepotu jer proizvodi Dr. Hauschka kozmetike ne djeluju samo na kožu već i na cijelo naše biće, doprinoseći tako sveukupnom zdravlju pojedinca. Ljekovite biljke imaju ključnu ulogu u svim Dr. Hauschka proizvodima, a svaki proizvod sadržava pažljivo usklađene kombinacije dragocjenih voskova i ulja te ekstrakte ljekovitih biljaka. Zahvaljujući iznimnoj kvaliteti sastojaka i laganoj teksturi, proizvodi se vrlo jednostavno i ravnomjerno nanose, a posebnost Dr. Hauschka make-up proizvoda jest u tome da obnavlja prirodnu ravnotežu kože, a boje ne prikrivaju već naglašavaju njezinu vitalnost i sjaj.

Povodom 50-tog rođendana ovog brenda nastala je linija proizvoda koja se sastoji od 83 proizvoda za oči, usne i ten. Liniju čine novi puderi, rumenila, sjenila za oči, tuševi, maskare, ruževi, sjajila za usne, olovke za oči i usne te proizvode za uređivanje obrva. Savršenost proizvoda vidljiva je čak i u novom dizajnu ambalaže koja je u tamno ljubičastim tonovima i svojim oblikom izuzetno ergonomična. Novi asortiman kozmetike upotpunjen je i sa šest visokokvalitetnih kistova od najfinijih sintetičkih vlakana.

Trenutno nema komentara

Comments are closed