Popularna food blogerica Marina predstavila svoje kartice s receptima!

Sjećate li se onih plastičnih organizatora s receptima koje su skupljale vaše mame prije nekih 40-tak godina? Bila je to preteča klasičnih kuharica ali i početak kulture pripreme hrane i eksperimentiranja s namirnicama. Nakon klasičnog zapisivanja recepata doživjeli smo internetski boom, pa su mnogi recepti pohranjeni u virtualnim folderima. Novim generacijama kuharica je to možda prihvatljivo, ali što je s onim ‘starog kova’?

Za sve one koje vole opipljivo, poput klasičnih recepata na papiru, u bilježnici ili kutijici koja stoji negdje pri ruci stigao je super proizvod kojeg potpisuje popularna food blogerica Marina Obradović/Priče jedne kuhače koja je za sve nove ali i stare kuharice osmislila odličnu kutijicu s 30 recepata koja se odnose na tradicionalno pripremanje hrane.

U kutijici su recepti razvrstani u nekoliko cjelina (deserti, riba, složena jela, piletina/puretina, mljeveno meso, jela sa žlicom, tjestenina) s jasnim uputama kako pripremiti izabrano jelo. Ono što oduševljava je činjenica da Marina u fokus stavlja namirnice koje već imate u kuhinji ili koje je lako nabaviti, ali i nesebično otkriva male tajne kuhanja u kojima uživaju i najiskusnije kuharice.

lifestyle-priče-jedne-kuhače-recepti-gastro-modnialmanah
  • “Željela sam napraviti nešto drugačije od ostalih kuharica, zbirku recepata u obliku kartica , praktičnih za svakodnevnu upotrebu. Njih možete staviti u džep ili torbu i ponijeti u kupovinu ako nemate sve potrebne namirnice. Recepti su jednostavno objašnjeni, prilagođeni i početnicima, ali i iskusnim kuharima koji žele probati nešto drugačije” – rekla je Marina, a mi dodajemo njezinom opisu ovog inovativnog proizvoda i to da je Marinina ‘netipična kuharica’ idealan rođendanski poklon i muškarcima i ženama.

Sve detalje potražite na web stranici Priče jedne kuhače!

Foto: Nikola Zoko

Trenutno nema komentara

Comments are closed