Polako otvaramo sezonu kupanja. Alma savjetuje kako odabrati idealan badić?

Baš kao i kod odabira rublja princip je isti. Dobro pogledajte svoje tijelo kako biste vidjeli koji je dio tijela kritičan, odnosno što treba sakriti,optički povećati ili smanjiti. U tome vam mogu pomoći i tablice koje se nalaze u kabinama, a na osnovu kojih ćete odrediti veličinu i dubinu košarice. Upravo te oznake možete pronaći i na gornji dijelovima kupaćih kostima. Jednostavno zar ne?

‘Ukrotite’ velike grudi!
Imate li veće grudi, a uže bokove savjetujem vam odabir gornjeg dijela koji ima definirane košarice ili traku ispod grudnjaka koja ga čvršće drži. Jednostavne trokutiće koji mame s reklama preporučite mlađim djevojkama koje su sitnije građe. Uže bokove, kao na ovom primjeru optički ćete povećati odabirom gaćica koje se vežu na krajevima u mašnice. Velike grudi se vezuju i za krupniju građu, pa ukoliko vam je obim struka veći nego što biste željele, pažnju s njega ćete skrenuti jednodijelnim kostimom u tamnoj boji sa upadljivim šarama. Na taj će se način izgubiti obrisi vašeg struka.

badić_fashion_modnialmanah_kupaći_kostim

Povećajte male grudi
Imate li manje grudi optički će ih povećati gornji dio kupaćeg kostima koji se vezuje oko vrata. Isto tako i model gornjeg dijela ukrašen trakicama, mašnicama, perlicama koje su jako moderne. Ukoliko su vam grudi čvrste i okrugle idealno će vam pristajati gornji dio krojen u ‘ trokutiće’. Ne zaboravite na boje koje su saveznici žena s manjim grudima. Boje neona su IN pa i njih koristite želite li naglasiti dekolte. Imate li jače bokove i bedra savjetujem donji dio kupaćeg kostima koji će ih donekle prekriti, dakle modeli sa donjim dijelom u obliku kratkih hlačica ili suknjice, i to u tamnoj boji.

Želite li nešto klasično?
Klasičan bikini definiranog gornjeg dijela i klasičnog donjeg sastavljenog od dva trokutića idealno će pristajati skladno građenim ženama jasno definiranog struka. Ukoliko ste takve građe, bez obzira na veličinu kupaćeg kostima, neka vam ovo bude dobar primjer prilikom kupovine. Na vama je samo da odredite boju koja vam se sviđa i koja se uklapa u ostatak ljetnog outfita.

Trenutno nema komentara

Comments are closed