Podignite imunitet uz Medex propolis!

Početak zime, za mnoge znači i početak sezone prehlada i gripa. Ove godine se tome oduprite na vrijeme. Danas pišemo o proizvodu koji na prirodan način podiže imunitet cijele obitelji i pomaže vam u borbi s prehladama.

Zašto propolis?
Propolis je smjesa smola koje pčele skupljaju na pupoljcima drveća, oplemene ih izlučevinama svojih žlijezda te im dodaju vosak. To je idealan prirodni lijek koji ima antivirusna, antibakterijska, protuupalna i antitumorska svojstva. Glavne djelatne tvari u propolisu su bioflavonoidi, prirodni spojevi iz biljaka, koji štite biljke od mikroorganizama. Sadržaj bioflavonoida određuje kvalitetu propolisa, stoga je njegova vrijednost u Medex proizvodima standardizirana i tako je osigurana njegova stalna kvaliteta.

Sastav propolisa ovisi o vrstama bilja koja pčele skupljaju. Propolis se razlikuje po boji, mirisu i sastavu. Poznato je da propolis sadrži razne smole i smolama slične tvari, balzame i eterična ulja, vosak, pelud, mineralne tvari i flavonoide.

Medex propolis za cijelu obitelj
Medex propolisi ne sadrže konzervanse, bojila ni umjetne arome, a osnova im je alkoholna ili vodena. Dolaze u oblicima kapi, raspršivača i bombona. Doprinose održavanju normalne sluznice i normalnoj funkciji dišnog sustava.

Trenutno nema komentara

Comments are closed