Počela su sezonska sniženja – pogledajte koje smo Mango haljine pronašli u budžetu do 16 eura!

Čak i ako ne volite shopping, ponekad ne može odoljeti odličnoj ponudi odjeće na sezonskim sniženjima. Posebno tražite li samo osvježenje za svoje total lookove. S ulaskom u srpanj, počeo je i drugi krug sniženja pa se mnogo zanimljivih komada može kupiti i 50% povoljnije. Mi smo pogledali Mango ponudu i izdvojili 4 odlične haljine koje se uklapaju u budžet od 16 eura. Potražite ih u nastavku i saznajte u kojim ih prigodama možete odjenuti.

Uska Mango haljina s dominantnim volanima koji simuliraju eleganciju rukava odličan je model haljine kojeg (ovisno o stilu) možete nositi u svim dnevnim prigodama- od dnevne kave s prijateljicama do izlaska kad ćete je upotpuniti vrtoglavim potpeticama. Na popustu je 15,99 eura.

Haljina s naborima na dekolteu i s tankim naramenicama odlična je koktel haljina za posebne prigode. Napravljena je od tkanine koja se ne gužva, a dodatak elastina omogućuje ugodnu nošenja.

Seksi ljetna haljina otvorenih leđa odličan je model dnevne haljine nosive u različitim prigodama- od jutarnjeg razgleda gradskih zidina pa sve do izleta uz kojeg se vezuje kupanje.

I na kraju, na sezonskim sniženjima se mogu pronaći i vrlo povoljni ‘ulovi sa sniženja’ koje ćete odjenuti ove jeseni. Jedan od takvih je i lepršava haljina dugih rukava s prorezom koji će u prvim danima jeseni otkriti lijepe jesenske čizme.

fashion-haljine-modnialmanah
Trenutno nema komentara

Comments are closed