Počela su sezonska sniženja – evo koje shopping savjete trebate!

Velika sezonska sniženja su i službeno počela što je posebno razveselilo sve ljubiteljice povoljnije kupovine. Idete li na godišnji odmor sredinom ljeta sad je pravo vrijeme za kupovinu sezonske odjeće obuće, modnih detalja ali i ukrasa za interijere po sniženim cijenama. City Center One, jedna od najpopularnijih shopping destinacija ovih je dana must have mjesto za ljubiteljice ‘ulova na sniženju’.

Evo koje shopping savjete trebate:

  • Kako bi shopping na sniženju bio učinkovit potrebna je priprema. Osvijestite što tražite na sniženju kako se ne bi dogodilo da ne kupite potrebno, a kupite hrpu onoga što vam ne treba. Idete li na sniženje jer volite da vam super cijene podignu adrenalin i zapravo ne trebate ništa konkretno onda odredite budžet.
  • Za šopingiranje na sniženju potrebno je vrijeme pa ga pronađite za sebe. Kontrolirajte ga tako da podesite tajmer / budilicu desetak minuta prije nego li određeno vrijeme istekne. Kontrola vremena=smanjenje stresa.
  • Rashladite tijelo prije nego li počnete isprobavati odjeću. Kad se aklimatizira tijelo i prestane vam biti vruće isprobavanje odjeće neće biti problem.
  • Odjeća na sniženju je složena po točno određenom principu. Kako bi bile sretne dok ste u kupovini krenite s proučavanjem odjeće koja je najviše snižena (primjer su štenderi za 5 ili 10 eura). Dok ‘listate’ ono što visi na vješalicama izdvajajte ono što vam se sviđa. Ako ne pronađete ništa na najsniženijem štenderu ‘listaje dalje’. Barem ste sigurne da niste ništa propustile.
  • Oslobodite ruke – nepotrebne vrećice, boca s vodom, mobitel i slično ne smiju biti u rukama. Ruke koristite za istraživanje odjeće.

Tekst: Alma Premerl Zoko
Foto: City Center One

Trenutno nema komentara

Comments are closed

IMPRESSUM

Glavna urednica: Alma Premerl Zoko-almapz@gmail.com

Urednik fotografije: Nikola Zoko- nikola.zoko@gmail.com

DESK: modni.almanah@gmail.com

Novinari/urednici:

Urednica Zdravog života: Jasminka Premerl-Tabaković

Arnela Alibegović

Stručni suradnik:

Zlatko Povijač

Jedinstveni portal o svemu što je ženama važno: modi, ljepoti, šopingu, praktičnoj primjeni mode, putovanjima, izlascima, sportu, zdravom načinu života...

PRATITE NAS