Počela je nova sezona: Mirjana Mikulec ima nove ideje za vaš dom

mirjana-mikulec-dom-lifestyle-modnialmanah

Sad već kultna emisija o uređenju interijera In Dizajn s Mirjanom Mikulec, doživjela je svoju jedanaestu sezonu emitiranja. Što nam novo priprema Mirjana?

Dizajnerica interijera i voditeljica emisije u jedanaestoj sezoni gledatelje vodi u šarmantnu Italiju gdje će ih uvesti u dizajnerske prostore u Milanu i Veroni, a posjetit će i neke od najboljih studija za dizajn interijera u Lisabonu, koji posebno oduševljava svojim spojem moderne i tradicionalne arhitekture.

Mirjana se u novoj sezoni ponovo posvetila i humanitarnim projektima. Tako će gledatelji tijekom nadolazeće sezone vidjeti makeover prostora udruge Down-Zagreb. Osim humanitarnog, gledatelji će moći vidjeti i nagradni makeover sretne dobitnice, koja je poželjela preurediti svoju kupaonicu.

“Na prvom izdanju sajma In Dizajn – Festival modernog doma, izvukli smo sretnu dobitnicu među 15 000 posjetitelja i poklonili joj makeover iz snova. Vesele me takvi projekti, baš kao i činjenica da nas novo izdanje sajma čeka ove jeseni.” – ističe Mirjana Mikulec te dodaje da će u ovoj sezoni posebnu pažnju posvetiti i eksterijerima. “Ovi prostori s dolaskom toplijih dana postaju prava zamjena za dnevne boravke, a kako bi bili udobni, valja im posvetiti jednaku pažnju kao i prostorijama doma. Kao i uvijek, bit će tu ponešto za svakoga, od izrađivanja namještaja i renoviranja starih stvari pa sve do predstavljanja novih trendova.” – zaključuje Mirjana.

Jedanaesta sezona emisije emitira se nedjeljom na RTL-u.

Trenutno nema komentara

Comments are closed